“Uništava JOŠ JEDNO NEROĐENO DETE” Nakon Aneline odluke da prekine trudnoću, Asmin RAZVEZAO JEZIK

Posle puno dana razmišljanja o svojoj budućnosti i sebi, kao i o Nori koja je čeka kod kuće, Ahmićeva je donela odluku da ode na takozvano “čišćenje”, i prekine trudnoću sa Markovim detetom, a nakon toga se oglasio i Anelin bivši muž, Asmin.


Težak dan je iza nekadašnjeg ljubavnog para. Nakon mučnog razgovora koji su vodili u pabu u toku podneva, Aneli je donela odluku koja će potpuno promeniti sve ono o čemu je Janjuš maštao.

Marko Janjušević Janjuš i Aneli Ahmić od početka septembra plene pažnju gledalaca i svojih cimera, što zbog velike ljubavi, što zbog žustrih rasprava koje se često završe raskidom.

Nakon što je pred milionskim auditorijumom Milan Milošević pre tri nedelje otkrio da je Anelin test na trudnoću pozitivan, sreća ovog para bila je kratkog daha. Nakon nekoliko dana par je raskinuo i od tog trenutka kreće sunovrat bez tendencije ka boljitku.

Asmin Durdžić se hitno oglasio, nakon što je Aneli Ahmić saopštila svoju odluku na bebu ipak ne rodi.

– Da joj ga je napravio u Panameri, ne bi tako pričala. Ona treba da bude srećna da ima muškarca koji je voli kao Janjuš, jer nijedan je više neće tako voleti kao on. Njoj je Sita dala znak da Janjuš nema pare i uništava još jedno nerođeno dete, kao što je uništila budućnost svoje dece, a i Norinu – poručio je Asmin za Pink.rs.

Izvor: srbijadanas.com

News Reporter
Advertisements