Vau, kakve lepotice – Filip Car objavio sliku sa majkom i sestrom: Prva fotka sa velikog slavlja u Crikvenici

Bivši rijaliti učesnik je najponosniji na ove dve žene koje su uvek bile tu uz njega, čak i kada je pravio velike greške u svom životu.


Filip Car, otkako se završila “Zadruga 6”, živi u svom rodnom mestu Crikvenici. Ako ne računamo da je na kratko bio sa Aleks u Parizu i da je došao na par dana u Beograd nakon što se porodila kako bi pokupio dete iz porodilišta, on svoje rodno mesto nije napuštao na duži vremenski period. Svoje vreme provodi na Tiktoku, gde zarađuje putem stikera novčane vrednosti koja šalju obožavaoci, kao i u društvu porodice. Toko svog učešća u rijalitiju, Filip je više puta pominjao koliko je vezan za članove svoje familije te sada, očigledno, ima priliku da im nadomesti izgubljeno vreme.

Car se oglasio na svom Instagramu i podelio novost da se u njegovoj porodici slavi.

Naime, Filipova majka slavi rođendan i to jubilarni – šezdeseti. Car je podelio sliku na kojoj se nalazi u društvu majke Milice i sestre Dine. Car je, kako smo navikli već od njega, imao namrštenu facu, ozbiljan izraz lica i prekrštene ruke. Ipak, na sebi nije imao naočare za sunce kako se u poslednje vreme pojavljuje u javnosti.

Majka Milica je bila nasmejana pored sina, a sa desne strane je grlila svoju ćerku koja takođe nije krila osmeh. Obožavaoci su bili puni hvalospeva zbog prirodne lepote koja krasi i Filipovu majku i sestru.

– Šezdeseti rođendan. Mama – napisao je Car dok su pored stajali emotikoni srca, šake koja pravi znak ljubavi i slavljeničkog smajlića. Sa leve strane je dopisao sestra i stavio emotikon srca, kako bi objasnio svojim fanovima ko su ove dve lepe žene pored njega jer nijedna ni druga nisu želel da se pojavljuju u medijima.

Podsetimo, članovi Careve porodice, koje je često spominjao Zadruzi, nisu voleli da se ističu u javnosti. Njegove roditelje smo imali prilike da vidimo samo jednom prilikom u rijalitiju, kad su se uključili putem video-poziva. Tad su bili presrećni što ga vide, a u više navrata u kadru smo videli i njegovu rođenu sestru sestru. Inače, Filipova sestra Dina je visoko obrazovana i radi kao direktorka jedne ugledne kompanije.

Kako su mediji pisali, Carevi roditelji nisu podržavali njegovu vezu sa Dalilom Dragojević, ali su zato obožavali Aleksandru Nikolić.

Inače, njegova majka Milica je poreklom iz Novog Sada o čemu svedoči i brojna familija koju ima u ovom gradu u Srbiji

“Iznervira se pa me blokira”

Iako je bilo dosta spekulacija u kakvim su odnosima on i Aleks Nikolić, Car je nedavno potvrdio da njih dvoje nisu u lošim odnosima.

– Najviše sam se povukao zbog Aleksandrine trudnoće, to je velika mana kada smo oboje poznati. Bar da je jedno anonimno, sve bi bilo lakše. Ona se iznervira, pa me blokira, a već sutra kuka kako su izašli naslovi i kao nije trebalo to da uradi. A sve su to takve gluposti, a meni je bilo važno da trudnoća protekne u miru – rekao je Car u emisiji “Showbliz” na Hajp televiziji.

Izvor: srbijadanas.com

News Reporter
Advertisements