(VIDEO) Anita ZGROZILA javnost – Ponašanje prema cimerima je potpuno RAZOTKRILO: Kamere usnimile sve

Stanojlovićeva je ovoga puta ušla u sukob u dvorištu Bele kuće, a očigledno je da je pokušala da ukloni smetnju.


Anita Stanojlović jedna je od učesnica koje uvek iznose svoje iskreno mišljenje i pokazuje stav prema ostalim učesnicima rijalitija “Elite”.

Ona je sada ušla u svađu sa Ivanom Marinkovićem, a uz nju našao se i Anđelo Ranković koji je stao uz svoju devojku, a ubrzo se u sve umešala i Slađa Lazić, poznatija kao Poršelina.

Naime, Anita je ušla u svađu sa Marinkovićem i dvorištu Bele kuće, te je počela da viiče, a njen rijaliti dečko pokušao je da smiri situaciju.

Kako nije bilo promene u sve se umešala Slađa koja je pokušala da spreči Ivana u daljem sukobu i svađi, a onda je Stanojlovićeva učinila neočekivano i naišla na osude pratioca rijalitija i čitave publike.

Ona je pokušala da skloni slađu, odmahivaa rukama, a onda izgovorila:

– Marš, beži – rekla je ona.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by @realno_gledano_

Podsetimo, Anita je nedavno progovorila o sukobima sa Jovanom Tomić Matorom, njenom bivšom suprugom, koji su sve češći.

– Ratujete, posebno je propraćeno to što ti i Matora iznosite prljav veš – pitala je voditeljka.

– Ja sam konkretno rekla sada u četvrtak, što se tiče Tamare i tog njenog stana, ali je to prva situacija, pa je počela da izmišlja o meni. Okej, našle smo se Žana i ja na istom mestu, ali je i Žana demantovala. Anđelo i ja smo u dosta situacija rekli da bi ona izdala i prijatelje, ona je i Milenu sada i Marka i Žanu. Tamara, pa ima mnogo drugara koje je koristila zarad njenih problema, da ona ispadne sjajna i bajna. Ona ne gleda da li će nekome da naškodi – rekla je Anita.

– Hoćeš da mi kažeš da su se neki prijatelji opekli što su bili bliski sa njom – pitala je voditeljka.

Misli da su i one upletene
– Pa evo vidimo, Ermina i Sandra nisu poslale čestitku, mislim da su njih dve upletene u situaciju što se tiče Matee… Nije bila samo advokatica, bila je žena koja čisti njen i Tamarin stan, raspitivala se da li je to na njeno ime, jer Tamara osim stana nema ništa što može da joj se uzme u toj količini novca. Znala sam, bio je plan i da ide namenski da to uradi, jer je Tamara rekla da je te pare potrošila na posao, na kameru je rekla da je potrošila 40.000 evra, nas dve smo proverile u banci da su pare otišle na parfimerije, izlaske, tržne centre i tako dalje… – rekla je Anita.

– Ona odbija da ti vrati telefon, hoćeš se izboriti – pitala je voditeljka.

– Ja sam potpisala advokatici šta je trebalo. Ja ću sve izneti što treba, ne mora niko umesto mene. Ona je sama potvrdila sve što sam ja pričala i mislim da se ona plaši šta ću još izneti. Postoje mnoge stvari, to su njena prijateljstva i neka čuda koja su rađena prethodnih godina, ali mi ne pada na pamet da umešam druge ljude, Tamaru je ona donekle umešala… Nisam očekivala da će pući između Matore i Đedovića, jer se plaši da mu se suprotstavi – rekla je Anita.

Izvor: srbijadanas.com

 

News Reporter
Advertisements