Viktorija Mitrović se prvi put oglasila nakon SAOBRAĆAJNE NESREĆE: “Povređena sam, roditelji su mi bili u šoku jer se nisam javljala 30 sati”
VIP 

Bivša zadrugarka je danas puštena iz bolnice i sada je otkrila kako se oseća. Nije želela da previše detaljiše i da otkriva kako je došlo do saobraćajne nesreće.


Juče je odjeknula vest u domaćim medijima da je bivša zadrugarka Viktorija Mitrović doživela saobraćajnu nesreću na putu od Ljubljane do Beodgrada i da je hitno prebačena u bolnicu. Mediji su preneli informaciju da je u automobilu sa dečkom i da su se sudarili sa autobusom.

Viki se sada prvi put oglasila, otkrila je detalje nesreće, ali i kako se oseća.

– Ja sam upravo puštena iz privatne klinike, osećam se dobro. Ne bih želela puno da komentarišem zbog mog deteta i roditelja. Svi su oni bili u šoku jer se nisam javljala gotovo 30 sati. Sada je najbitnije da je sve u redu – rekla je ona za “Pink.rs”, pa dodala:

– Imam modrice i povređena sam. Bila sam samo u stanju šoka par sati. Primila sam infuziju i sada se oporavljam. Psihički me ubija to što sam videla različite naslove, da sam živa sahranjena, da je nekome smešno… Ljudima sam više šokirana nego ovim što se desilo – zaključila je ona i dodala da detaljnije o samoj nesreći ne želi da priča.

Porodicu Viki Mitrović niko nije pozvao iz bolnice

Podsetimo, nakon što se pojavila vest u medijima da je Viki završila u bolnici nakon saobraćajne nesreće, juče se oglasila njena najbolja drugarica.

– Sve sto sam znala, ja sam vam rekla! Trenutno je u komi, na intezivnoj nezi porodica je upućena koliko i ja. Ako saznam nove detalje javiću vam, sada mi je jako teško – rekla je zadrugarkina najbolja drugarica za “Pink.rs”.

Međutim, novinari su odmah potom pokušali da kontaktiraju sa Viktorijinom bakom Reginom, ali se na telefon javila Berta, tetka Mitrovićeve.

Kako je otkrila, Viktorijini baka i deka nisu upućeni u ono što se desilo njihovoj unuci, a ona tvrdi i da ih niko iz bolnice nije kontaktirao.

– Niko ništa ne zna. Niko nas nije zvao. Nismo upućeni uopšte u to šta je sa Viki. Ne čitamo portale. Baba i deda ne znaju ništa, oni sada rade i dolaze tek uveče kući – poručila je juče Viktorijina tetka Berta za Pink.rs.

Izvor: srbijadanas.com

News Reporter
Advertisements