Vladimir Tomović pobesneo, pa počeo da kune nakon saznanja: “Bolje da me sedam gromova pogodilo”

Tomović je poznat po svojoj iskrenosti, ali očigledno ne može da pronađe partnerku koju krasi slična vrlina.


Vladimir Tomović, nekadašnja zvezda rijaliti programa, u poslednje vreme se povukao iz medijskog života i posvetio porodičnom biznisu, kao i pravoslavnoj veri. Uprkos ovoj promjeni, jedna stvar ostaje nepromenjena – Tomović i dalje nema previše sreće kada su ljubavne veze u pitanju. Iako godinama najavljuje da će se oženiti i skrasiti, njegov emotivni život se ne odvija po planu. U poslednjem intervjuu otvoreno je govorio o tome kako mu je danas najvažnija osobina koju traži u devojci – iskrenost, ali i da je to postala retka i dragocena vrednost.

Tomović je nedavno podelio i svoje frustracije vezane za neiskrenost s kojom se suočava u vezama. Prema njegovim rečima, upravo su laži i manipulacije razlog zbog kog mu se ne da sa devojkama. S obzirom na to da visoko vrednuje iskrenost, suočio se s razočaranjem koje je proizašlo iz prevelikih očekivanja i naivnog poverenja u devojke koje je poznavao samo pre Instagrama. Kada ih je upoznao, izgledale su skroz drugačije. i to bukvalno.

Naime, on je upoznao devojku uživo, ali ona nije uopšte izgledala kao na fotografijama. Stoga je bacio nekoliko kletvi.

 E đavo vas poneo isfotošopirane. Kao da vas uživo videti nećemo ne videle se. “Ćao, ja sam ona što mi lajkuješ slike…” Koja more ona sto ti lajkujem slike? Ta i ta… Sedam gromova me pogodilo pravo u ruku gde ti ikad lajk ostavih” – napisao je Vladimir Tomović.

Ipak, Tomović je istakao da nije problem u tome što devojka fotošopira slike, već u tome što je umislila da zaista izgleda tako i živi u iluziji da je najbolja i najlepša.

Nije problem to što fotošopiraju slike… neka su zdravo, neka su sve zdravo. Problem je što one poveruju da su te osobe sa Instagrama i da su prelepotice. Pa čak i da hoćeš, ne možeš je uživo smuvati jer ona misli da je ona ta “mačka” sa Instagrama. Osvestite se, molim vas – napisao je Tomović.

Nije zaljubljen

Vladimir je nedavno rpogovorio o svom ljubavnom životu

“Nisam zaljubljen. Mnogo radim. Evo, pitali su me na čemu radim ove zime, a ja sam rekao da radim na bebi. A da bih radio na bebi, prvo mora da se pronađe žena. A kada se postavi pitanje žene koja bi mogla da mi se dopadne, to je odmah “mrtvo more”. Videćemo šta će biti” – izjavio je Tomović.

Naglasio je da mu je najvažnije da njegova buduća žena bude iskrena.

“Voleo bih da bude iskrena. Iskrenost i dalje postoji, ali je veoma skupa i plaća se ozbiljnom cenom. Ovo je duboka tema” – rekao je Vladimir za Hajp.

Takođe je istakao da je zadovoljan kako posluje njegov bazen.

“Zadovoljan sam, hvala Bogu. Svi su svedoci da reklamiram bazene od jutra do mraka. Ne reklamiram se da mi ljudi uplaćuju preko Tiktoka, niti primam donacije. Jednostavno, reklamiram svoj posao. Ponosan sam na to. Radimo vredno i ubiramo plodove. Daće Bog da to bude još bolje. A ako i ostane ovako, dobro je” – zaključio je Vladimir.

Izvor: srbijadanas.com

News Reporter
Advertisements