“Zašto ne priznaš da voliš Stanislava?” Pitanje Milana MIloševića razorilo Mionu i Ša, bivši reper izgubio dostojanstvo

Krofak je i dalje glavni kritičan pojam u vezi nekada poznatog muzičara i mlade pevačice. Da je Nenadu teško da kohabituje sa MMA borcem sve je očiglednije.


Haotičan odnos Mione i Ša puni novinske stupce, a veza predstavlja jednu od glavnih tema stanovnika velelepnog imanja u Šimanovcima.

Milošević je tokom emisije prošle noći postavio pitanje gledaoca koje je izazvalo još veći jaz imeđu ovo dvoje ljudi.

– Miona zašto ne priznaš da još uvek voliš Stanislava? Mučite jedno drugo, gledamo vaše snimke i poglede. Jasno je koliko se vas dvoje volite, a Ša ti se gadi, svaki njegov dodir, izlaganje, češkanje, kada ćeš to preseći? – glasilo je pitanje.

– Ša mi se apsolutno ne gadi, neka njegova izlaganja su mi kritična, a što se tiče Stanislava ne znam zašto iko tako vidi. Mene može svako da vidi kao par sa bivšim muškarcem – rekla je Miona.

– Meni se nikad nije dešavalo da mi partnerka ne da da se poljubimo. Gledaoci zbog njenih odgovora smatraju tako, umesto da kaže boli me ku*ac, ona kaže imate pravo. Meni uvek to stvara crv sumlje – rekao je Ša.

– Nisi dobro – rekla je Miona.

– Meni su njena izlaganja jeziva, nju radi rijaliti – rekao je Ša.

– Evo ga opet – rekla je Miona.

– Ona se neće promeniti, ona ovo ne seče, ona daje prostora. Ili uživa u ovome ili je ovo teška boleština. Ona nema osećaj – rekao je Ša.

– Šta ja imam od toga što drugi ljudi vide? – upitala je Miona.

Detaljnije pogledajte na snimku:

Izvor: srbijadanas.com

News Reporter
Advertisements