Zvezda “Elite 7” OTKAZALA učešće u OSMICI, evo šta je razlog odustajanja i ko će je zameniti!

Ovome se nismo nadali!


Osma sezona popularnog rijalitija “Elita” počeće sedmog septembra, a već se znaju imena nekih učesnika, među kojima se sigurno neće naći pevačica Jovana Cvijanović. Bivša učesnica “Elite 7” odgovarala je na pitanja svojih fanova na Instagramu, te otkrila da ne ulazi u narednu sezonu, ali da će se tamo naći njena drugarica.

Ulaziš li u “Elitu” ponovo? I da li si zadovoljna honorarom iz sedmice?

– Ne ulazim u “Elitu 8” jer mi se mozak još uvek nije vratio u normalnu od “Elite 7”. Ne govorim nikada o honorarima nikome – odgovorila je Jovana.

Ti si surovo iskrena, a to nažalost u današnjem svetu iskorišćavaju u negativnom kontekstu.

– Nažalost. Bila sam u rijalitiju proglašena za “najvećeg lažova”, a onda se ispostavilo da sam za sve bila iskrena, pogotovo kada sam izašla napolje i kada su ljudi videli neke stvari… – dodala je ona.

Pustićeš Stefani samu u osmicu? Ma ne, ne. Pakuj kofer. Super ste!

– Moja mezimica će morati sama da se izbori ove godine, jaka je ona. U rijalitiju je ona dizala mene, a ne ja nju – napisala je Cvijanovićeva i označila Stefani Grujić.

Jovana je nedavno otkrila da njena porodica dobija pretnje zbog toga što je raskrinkala svoje brojne afere sa poznatim ličnostima.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Stefani Grujic (@grujic_stefani)

– Nije niko od njih kontaktirao sa mnom, nikakvu tužbu nisam dobila. Moja porodica jeste dobila neke pretnje, to moram da kažem, neću reći od koga. Samo mogu da poručim toj osobi da mojoj porodici ne sme dlaka s glave da fali – rekla je Jovana, a na pitanje da li se čuje s bivšim dečkom reperom MC Stojanom, kaže:

– Nisam se čula s njim, ali novost je da me je odblokirao na Telegramu. Napredujemo! – istakla je nedavno za “Pink.rs”.

Izvor: srbijadanas.com

 

News Reporter
Advertisements