100 MU GROMOVA! Osim STANIJE u Zadrugu ulazi i ONA?! Dobro POZNATA rijaliti faca! Ljudi, biće HAOS!


Posle Nove godine!


Bivša voditeljka Sara Vučelić, poznatija kao Soraja, uživa u prazničnoj atmosferi, a 2018. godina po svemu sudeći biće veoma uzbudljiva za atraktivnu brinetu. Soraja je dobila ponudu kojom se malo koja zvezda može pohvaliti, pa ćemo je, ukoliko prihvati uslove uskoro možda gledati u rijalitiju “Zadruga”.

– Ne bih smela da pričam o pojedinostima, ali ponuda postoji i pregovori su u toku. Do Božića ću odlučiti da li ću se upustiti u takvu avanturu – izjavila je Soraja.

Soraja Vučelić

Ona je otkrila da joj je 2017. godina donela velike prekretnice. – Na ljubavnom planu je sve harmonično, ali sam se zato udaljila mnogo od ljudi koji ne zaslužuju da budu u mom okruženju. Ubuduće ću mnogo pametnije birati ljude u svojoj okolini, neću praviti iste greške. Takođe, ovu godinu obeležili su neki skandali, a ja uopšte nisam želela da budem deo toga.

Soraja je otkrila i ko joj se najviše dopada u “Zadruzi”.

Soraja Vučelić

– Divna je slatka, ali kako vreme prolazi, upoznajemo sve više strana svih aktera. Dopada mi se Teodora Džehverović, ona će jedina napraviti karijeru kada izađe iz rijalitija. Mnogi je osuđuju zbog toga što grabi za karijeru, ali tako mora da bi uspela. Talentovana je, pametna i lepa.

Inače, osim što je radila kao manekenka, foto-model i voditleljka, Soraja se okušala i u rijalitiju, i to dva puta u “Velikom bratu” – 2011., kada je zauzela peto mesto i 2013., kada je bila šesta.