14 MUŠKARACA za samo tri sezone, a sada LIČNI ASISTENT: Zadrugarku ne biste sada prepoznali, život je iz korena promenila


Detalje života krije, a novog dečka ne želi da eksponira.


Mina Vrbaški, bivša učesnica rijalitija, je u isti ušla maloletna. Tokom nekoliko sezona u kojima je učestvovala promenila je veliki broj partnera.

Sada, kada više nije u rijalitiju odlučila je da način života promeni, a da svoju pažnju posveti samo jednom partneru.

Mina Vrbaški

Mina Vrbaški
Foto: Srbija Danas

Po ulasku u rijaliti bila je maloletna, ali to joj nije bila prepreka da iza sebe ostavi veliki broj veza u kojima je bila, pa ni da ima intimne odnose pred kamerama. Prva romansa je bila kratkotrajna, a u pitanju je bio Anđelo Ranković, a potom je bila u vezi sa Nemanjom Đerićem Đeksonom sa kojim se, uprkos svađama i razmiricama, više puta mirila. Takođe, njen partner u prvoj sezoni bio je i Toma Panić.

U drugoj sezoni broj njenih veza je porastao, pa se našla u vezama sa Jovicom Putnikovićem, Ervinom Mujakovićem, Markom Markovićem, Adamom Đoganijem i na kraju Savom Perovićem.

U trećoj sezoni “Zadruge” bila je u nešto dugotrajnijoj vezi sa Mensurom Ajdarpašišem, a onda se našla zajedno sa Vladimirom Tomovićem.

Nije oklevala da se pred kamerama ljubila i sa Mišelom Gvozdenovićem i Matejom Matijevićem. Takođe, partneri su joj bili i Filip Car, kao i Frana Pujas, sa kojim je imala kratkotrajnu romansu.

Mina-Vrbaški

Foto: Srbija Danas/Milana Pavković

Podsetimo se, nakon izlaska iz rijalitija, Mina se zaposlila u pet centru, a posle nekoliko meseci se odlučila za preduzetničke vode, posvetivši se osnovanju privatnog biznisa. Takođe, zarađuje i od reklama na Instagramu.

Činjenica da je sredila svoj život stoji, a tome u prilog ide i činjenica da je već duže vreme u skladnoj vezi sa dečkom koga ne eksponira u javnosti. Pronašla se u ulozi blogerke, a često na svom Instagram nalogu poziva devojke da biraju odevne komade koje će im ona potom doneti.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Mina Vrbaški (@minavrbaski)

Izvor: srbijadanas.com