(18+) ERUPCIJA PRED SVIMA – SEKS LUNE I SLOBE: Akcija od 39 minuta, a onda je UŠLA Miljana… (VIDEO)


Eto zašto Srbija svakodnevno prati šta ovaj par radi!


Sinoć je u “Zadruzi” bila burna noć koja je najpre počela agresijom, a završila se brojnim svađama, skandalima i suzama. Najpopularniji par Srbije Luna i Sloba imali su tešku noć, ali su je sada ostavili za sobom. Nije bilo ni malo lako prevazići sve što ih je zadesilo, ali njihova priča je od samog starta čudna, ponekad teška, zamršena… Ipak, ljubav je jaka, te su i oni puni snage da prevaziđu probleme.

A kako se nesuglasice najbolje rešavaju? U krevetu, naravno!

Kada su se svetla pogasila blogerka je sela na svog dragog, i priuštila mu nezaboravnu noć. Kako smo pomenuli da je sve u vezi njih čudno, tako je i scena bila, jer su u prostoriji bili i ostali zadrugari. Sloba i Luna su vodili ljubav u mraku, ali pred svima. Neki su spavali, ali sigurno da ima i onih koji nisu bili u svetu snova.

Ipak, budno oko kamera prati sve, pa tako je i njihov seks od sinoć snimljen, a u jednom momentu ušla je i Miljana Kulić, za koju se ne zna šta je radila u cik zore! Da su ipak Luna i Sloba dovoljni sami sebi to pokazuje i ovaj video na kojem oni ne haju za ostale takmičare:

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija “Zadruga”, možete ih pronaći OVDE.