(18+ FOTO) PUKLA BRUKA U NIŠU! Miljana Kulić objavila SLIKU POLNOG ORGANA – Oglasila se i majka!


Objavu je videla masa ljudi.


Miljana Kulić već godinama važi za jednu od najkontroverznijih učesnica rijalitija u regionu. Od ove Nišlijke smo navikli da vidimo i čujemo svakakve skandale, svađe, nasilničko ponašanje, uvrede i prozivke, ali je sada prevazišla samu sebe.

Nakon što je diskvalifikovana iz pete sezone Zadruge, zbog toga što je bivšem dečku Lazaru Čoliću Zoli razbila glavu štiklom, Miljana je nepunih nedelju dana od napuštanja rijalitija pronašla novog dečka, sa kojim svakodnevno objavljuje slike na Instagramu.

Ipak, Miljani izgleda više nije dovoljno da objavi selfi sa svojim izabranikom, pa je ovog jutra objavila njegov polni organ! Na njenom storiju se pojavila slika muškog uda u ženskoj ruci, a Miljana je na objavi označila svog dečka Nenada Macanovića.

Rijaliti učesnica je zatim objavu brže-bolje obrisala, ali i tih tridesetak sekundi koliko se slika zadržala na proflu, je bilo dovoljno da je masa ljudi vidi. Fotografija je brzinom svetlosti počela da kruži društvenim mrežama, a izvor blizak popularnoj Miksi tvrdi da je tom potezu prethodila žučna rasprava.

– Miljana je jako tvrdoglava i temperamentna i to smo svi mogli da vidimo dok je učestvovala u rijalitiju – počinje izvor.

– Te noći se posvađala sa Macanom oko izlaska, a kako ne voli da joj bilo ko protivureči, eksplicitna fotografija na kojoj se necenzurisano vidi muški polni organ uz njegovo ime i prezime bila je njena osveta i pokušaj da ponizi svog aktuelnog partnera. Ona je to uradila da bi svi videli da mu je ponos mali.

Miljanina majka Marija Kulić, tvrdi da je među parom sve u redu, te da joj nije poznato da je njena naslednica uradila tako nešto.

– Ništa ne znam o tome, verujte mi. Prvi put čujem da se to desilo – počela je Marija.

– Miljana i Nenad su zajedno i među njima je sve u redu. Sve je okej u njihovom odnosu, ne znam zašto bi uradila tako nešto. Miljana čak nekoliko nedelja ne snima vlogove za Jutjub jer je imala koronu. Zapravo svi smo bili pozitivni i nije se udaljavala od kuće – kaže njena majka za Alo!.

Izvor: srbijadanas.com