80.000 EVRA tajkun potrošio na IVU?! Raskrinkala je: “Imam DOKAZ! Zvala si i Soraju, molila je da se DRUŽITE”


Žestoko!


Tara Simov i Iva Grgurić zaratile su u “Zadruzi 3” zbog Tarinih tvrdnji, da se Grgurićeva bavi prostitucijom, te da usluge naplaćuje 250 evra.

Iva je na sve načina pokušavala da svojim cimerima da do znanja da, kako se navodi, ona nije prostitutka, nego sponzoruša. Međutim, Tara ju je sve vreme “poklapala” izvesnim dokazima od prijatelja, koje nije imenovala da se ona i pored “dobrog tajkuna” i te kako bavila najstarijim zanatom.

Tara Simov

Hrvatski tajkun Marijan Šarić na Ivu je, navodi se, ukupno dao 81.000 evra, ali to joj je izgleda bilo malo. Tara svoje dokaze čuva na Vajberu i čim joj se ukazala prilika – sve je ispričala.

– Tvrdim da je Iva prostitutka! Nekoliko mojih drugova iz Hrvatske javilo mi se pred ulazak u rijaliti, rekli su mi da su joj platili 250 evra za se*s. Poslali su mi prepisku sa njom preko Vajbera, u kojoj sve to dogovaraju. Imam konkretne dokaze za ovo što pričam – kazala je Tara.

Tara Simov

– Ti si dno dna! Iskoristila si čoveka u invalidskim kolicima, a uporedo si imala i klijente. Zašto nisi pobegla od Šarića ako te je psihički zlostavljao? Zbog para – rekla je starleta, a zatim dodala:

– Pisala si mojoj drugarici Soraji Vučelić, kako bi volela da se družite i kako maštaš da živiš na visokoj nozi kao ona. Za razliku od tebe, Soraja sama sebe izdržava, a ti si obična ku*va – surova je bila Simov.

View this post on Instagram

?

A post shared by Sara ? (@sorajavucelic) on

Iva je odmah skočila i najavila tužbu protiv Tare zbog klevete. Zatim je pokušala da se nevešto opravda za to što je bila u vezi sa 40 godina starijim biznismenom, koji je oženjen i ima četvoro dece.

– Možete za mene da kažete da sam sponzoruša, ali ne i prostitutka! Od Marijana nisam mogla da odem jer nisam imala gde, a nisam želela na ulicu. Nije poklanjao milione, pa da sam mogla da iznajmim stan. Davao mi je džeparac, oko 150 evra dnevno. To mi je bilo za hranu, kao i da kupim nešto sebi. Deo sam odvajala i za majku – ispričala je Grgurićeva.

Iva Grgurić