PREMINUO OD RAKA PANKREASA Dejan se čuo s ocem – pao je, nepokretan! On i Dalila NAPUŠTAJU Zadrugu?

Telefonski poziv…


Braća Dragojević – David i Dejan izgubili su dedu, a dok je jedan to saznao u rijalitiju gde boravi sa suprugom Dalilom, drugog je ta vest dočekala u stanu u kojem živi sa izabranicom Anom Korać u Beogradu.

Dejana je tužna vest o gubitku člana porodice veoma pogodila, a on i Dalila nisu prestajali da plaču, nakon što su saznali šta se desilo.

Zbog toga je Drvo mudrosti rešilo da Dejana časti besplatnim telefonskim pozivom, jer se, kako kaže, saoseća u bolu. Mlađi od braće Dragojević se tako čuo sa ocem Goranom. On mu je saopštio da je dekina sahrana u ponedeljak, a ostaje da se vidi da li će zbog toga Dejan i Dalila napustiti “Zadrugu” na kratko, a Goran neće ipak doći na pogreb jer ne može tako brzo da se vrati u Srbiju.

– Čuli smo se svaki drugi dan, bio je dobar. Umro je u četvrtak, oko dva, sahrana je u ponedeljak u 13 časova. Pao je pa mu je bilo teško, spasao se, bio je nepokretan. Imao je kancer pankreasa. Čuli smo se u poslednje vreme preko Skajpa samo, a poslednji put kad smo se videli nije mogao ni glavu da digne. Bilo mi je teško, šta da ti kažem, saznao sam preko poruke… Svi vas pozdravljaju, Dalilin babo i majka vas pozdravljaju – prepričao je Goran Dragojević i potom proćaskao sa sinom i snajkom.

Pogledajte kako su izgledale te scene i šta su još razgovarali:

News Reporter
Advertisements