Lagala si da je dete GLADNO, tražila 800 evra! Zola razotkrio Miljanu, nastao HAOS, ona POLUDELA! (VIDEO)


Strašno…


Za crnim stolom se povela oštra svađa između nekadašnjeg ljubavnog para, Miljane Kulić i Lazara Čolića Zole. Ermina Pašović je pitala Marka Đedovića da prokomentariše njihovu situaciju, što je dovelo do žestoke rasprave.

– Smatram da je Zola napravio veliku grešku kada je taj ugovor potpisao tajno – rekao je Marko, a potom posavetovao Zolu da vrati svoj honorar tako što će se pozivati na delimičnu uračunljivost, s obzirom na to da je na lekovima.

Miljana je naravno ubrzo skočila, pa je počela da priča kako je honorar već uzela i da ga neće vraćati, a Zola je optuživao kako ju je oduvek samo novac i zanimao i da je non stop pričala o honoraru, lagala i obećavala svašta:

– Čak mi je u jednom momentu rekla da će mi poslati 5000 evra, meni i mojoj majci da imamo za život. Ti si prevarila mog menadžera, Bobane oglasi se i pokaži poruke gde je napisala da joj je dete gladno i traži od tebe 800 evra – rekao je Zola.

Kulićeva je potvrdila da je uzela od njegovog druga pare, ali samo zato što je Zola već bio navodno prokockao ono što je trebalo da joj da.

Evo kako je to izgledalo i šta su sve pričali: