40 minuta mu skakala po živcima! Nena izludela Baneta, izgazila mu garderobu, ispolivala ga, a onda ga skinula do gole kože! (VIDEO)

Ni ostali zadrugari nisu mogli da veruju na šta je Nena spremna, a u jednom momentu je reagovalo i obezbeđenje

Bane Čolak, Nena, Zadruga

Svađa je počela dok su svi u “Zadruzi” sedeli za stolom i jeli, a Nena je provocirala Baneta sve dok se on nije potpuno iznervirao.

– Skloni mi se s ku*ca! Mrš! Skloni se od mene! Smrdiš, ološu, beži od mene! Nemoj me napadati, budalo jedna! – vikao joj je kad nije mogao da je se otarasi.

Nena nije odustajala, pa je išla sve vreme za Banetom oko stola, provocirala ga i dalje, a onda ga vukla za uši.

 Skloni se, pusti dečka da jede! – pobesneo je Miki Đuričić, a Bane je na to rekao: “Šta je ovo, je l’ ovo dozvoljeno, da me vuče za uši?!“.

Na kraju je Đekson odlepio, skočio sa stola i uzeo Neni flašu vode kojom je htela da zalije Baneta. Nena i dalje nije odustajala, pa je uletela u sobu i zalivala Baneta dok je ležao.

– Nećeš ti meni psovati mamu! Je*em li ti, sve ti je*em ja! E, sad će da me zapamti! – ponavljala je stalno dok je šetala po kući na štiklama.

Kasnije je zalila Baneta vodom, i to dok je ležao ispod jorgana.

– Bolje nisi ni zaslužio, smrdljivko smrdljivi. Samo ću malo obrisati noge o tvoje stvari, pošto sam se izmokrila – rekla mu je.

– Vidiš, mama, kad mi neko opsuje majku, ja to tako radim! Ti ćeš meni bolesnu majku… – rekla je u kameru, pa obrisala noge o Banetovu odeću u garderoberu.

Kasnije je golišav šetao po sobi, jer mu je odeća bila mokra, a Neni ni to nije bilo dovoljno…

Pogledajte snimak i svađu koja je trajala čak 44 minuta!