RASKRINKAO SLOBU: Bivši učesnik Zadruge OTKRIO detalje iz kuće, pa onda udario i po Kiji! NISKO!


Nije ih štedeo!


Bivši učesnik rijalitija “Zadruga”, maneken Marko Zec, nije mogao da ne odreaguje na sinoćnja dešavanja u kući, te je putem svog Instagram profila uputio poruku Slobi Radanoviću.

Stara slika al jako draga:))

A post shared by ⭐️Rijaliti Zadruga Tv Pink⭐️ (@markozec_) on

Naime, dok su pričali o seksualnom opredeljenju novinara Milana Miloševića, zadrugari su se prisetili i priče o navodnim fotografijama koje je Zec poslao Slobodanu Radanoviću pre ulaska u “Zadrugu”.

Sloba Radanović
Ova priča pokretala se i ranije, ali maneken više nije želeo da ćuti, pa je napisao sledeće:

– Haha, Slobo, udavio si više sa tom lažnom pričom i čuvenim slikama. Kada sam te pitao da li nešto znaš za te iste slike dobio sam odgovor “ne”. Ne znam samo čemu ponovo te tvoje laži, ali zaista. A što se tiče Kije, i sa njom kad sam kontaktirao, rečeno mi je da ona nema nikakve veze s tim. Vidim da ste ponovo oboje u igri sa već smešnom i besmislenom pričom i sve to iza mojih leđa. Nemam komentara što se vas dvoje tiče, presmešni ste – piše u Markovoj objavi.

marko zec

Naime Zec je jedan od prvih ukućana koji je napustio rijaliti, a sudeći po ovom postu, on i dalje aktuelno prati dešavanja. Videćemo da li produkcija možda planira da ga vrati u igru i još malo začini odnose u kući.