DISKVALIFIKACIJA LUNE ĐOGANI! Uzrok – njen SRAMAN potez! Očajna, a Sloba u ŠOKU – KAKO DALJE?

Svi zapanjeni.


Zadrugarima je malopre stiglo pismo sa veoma zanimljivim zadatkom Velikog šefa. Ovonedeljni vođa Nena je okupila zadrugare za sto i saopštila im da će biti podeljeni u grupe od po dvoje ili troje zadrugara (jer ih ukupno ima 35).

Luna

Svaki par ili grupa dobio je zadatak da odmah osmisli neku zanimljivu tačku koja će uključivati pevanje, igranje ili imitaciju. Većina takmičara se obradovala ovakvom zadatku ali im je pozitivna energija ubrzo pala kada je Luna Đogani ustala i rekla da ne želi da učestvuje.

– Ja moram da kažem da zaista ne želim da učestvujem u ovom glupom zadatku. Dosta sam se blamirala ova četiri meseca. Lepo je pisalo parovi a ne trojka, ja ne želim da učestvujem sa njih dvoje, nije mi prijatno. Mislim da imam pravo da odbijem zadatak, mnogi su odbijali pa nisu bili kažnjeni – rekla je Luna kada je saznala da treba da bude u grupi sa Slobom i njegovom ženom Kijom.

Nominacija Lune

Sloba je podržao svoju dragu, ali su zato fanovi rijalitija pobesneli i od produkcije tražili direktnu diskvalifikaciju Đoganijeve zbog “sramnog poteza”, ili barem da bude kažnjena nominacijom. Da li vi smatrate da Luna treba da bude kažnjena zbog odbijanja da učestvuje u zajedničkom zadatku? Pišite nam u komentarima.

Nominacija Lune

News Reporter
Advertisements