OTIŠLA SA HEPIJA: Otkriven ŠOKANTAN razlog Ružičinog otkaza – ON JE KRIV ZA SVE!

Ovo je mnoge iznenadilo.


Rijaliti učesnica i voditeljka Ružica Veljković dala je otkaz na “Hepi” televiziji zbog Vuka Đuričića sa kojim je trebalo da vodi emisiju.

– Dala sam otkaz na “Hepiju”. Nisam htela da vodim emisiju sa onom budalom Vukom. Ne interesuje me apsolutno ništa više što se televizije tiče. Želim da odmorim glavu od svega – rekla je Ružica za “Alo”, i dodala da nije uspevala da održi tempo koji se od nje zahtevao.

Srecan Bozic ❤❤❤?

A post shared by Ruzica Veljkovic (@ruzica_veljkovicc_) on

– Tamo se svaki dan radi! Zaista nisam mogla da se sastavim. Vuk je bio kap koja je prelila čašu i donela sam logičnu odluku. Ne brinem za posao, jer imam drugu opciju, koju vam ne mogu otkriti – objasnila je ona.

Ipak, Vuk nije krio iznenađenje što ovo čuje, pa je opleo po koleginici.

– Stvarno mi nije jasno zašto je to izjavila! Ona je dijabola koja je zaljubljena u mene. Povređena je jer sam je odbio, iako sam je muvao. Mislim da bismo bili odličan voditeljski tandem jer sam ja debeo, a ona mršava. Na nas bi gledali kao na Stanlija i Olija, ali ona je ispala glupa u celoj ovoj priči – kaže Đuričić.

Kako je dalje objasnio, on smatra da Ružica u njemu vidi konkurenciju.

– Imam pet državnih fakulteta i najobrazovaniji sam čovek u Evropi! To njoj smeta, ali shvatiće da je pogrešila, a tada će biti kasno. Inače, bili smo uvek dobri i sada sam šokiran.

Podsećamo, nakon što je voditeljka Jovana Jeremić otišla na trudničko bolovanje, emisiju “Upoznajte Parove” je počela da vodi Ružica, da bi njeno mesto zauzeli Vuk i Jelena Petković, koja se nedavno vratila sa porodiljskog.

 

 

News Reporter
Advertisements