“JA SAM JOŠ UVEK GLAVNA TEMA U DEJANOVOM ŽIVOTU! On je i dalje DALILIN BIVŠI” Dragojevićka osula paljbu


Žestoko!


Tokom emisije “Narod pita” u kojoj su gostovale Dalila Dragojević i Marijana Zonjić, produkcija je uključivala gledaoce kako bi razgovarali sa bivšim zadrugarkama.

Produkcija je uključila sledećeg gledaoca koji je pokrenuo priču o Dejanu Dragojeviću, a bivša ga nije štedela:

– Da li tebi laska, pošto si na ovaj način došla do popularnosti, pošto si ultra popularna, što si na taj način postala popularna – pitao je gledalac.

Dalila Dragojević

Dalila Dragojević
Foto: Youtube printscreen/ Zadruga Official

– Znaš kako, smešno je komentarisati da uđeš u “Zadrugu” i kažeš da nisi ušao zbog popularnosti. Popularnost može da prija, smao zavisi na koji način si je stekao…Stvarno imam ogromnu podršku, imam ljude koji me vole. Samim tim što sam osvojila drugo mesto, to mi je dokaz. Ja znam ko je poleteo visoko i ko se nada da će ostati tako visoko – rekla je Dalila.

– Da li pratiš njegov rad i šta se dešava oko njega – pitao je gledalac.

Dalila Dragojević

Dalila Dragojević
Foto: Youtube printscreen/ Zadruga Official

– Ne pratim ga direktno, pošalju mi. Uvek je to negde bazirano, njegovo mišljenje na osnovu mene. I dalje sam ja glavna tema kod njega u životu, i dalje je on Dalilin bivši muž. Za mene je on itekako visoko poleteo, a to da li će nisko sleteti i kakav će pad biti, u to ne ulazim. Nisam neko ko se bavi na Instagramu rijaltijem – rekla je Dragojevićka.

U video-prilogu pogledajte detaljnije.

Izvor: srbijadanas.com