“VOZAČ JE BIO PIJAN, UDARIO JE I POBEGAO!” Grujina sestra zadržana u bolnici nakon UDESA – evo kakve POVREDE je zadobila


Ovo su svi detalji nesreće!


Sestra bivšeg zadrugara i pevača Nikole Grujića Gruje je imala noćas saobraćajnu nezgodu. Gruja je svojoj sestri uputio javnu podršku na svom storiju na Instagram profilu.

Tom prilikom, za Pink.rs se oglasio Gruja i otkrio šta se desilo i kako je došlo do nezgode:

– Moju Teodoru je udario auto na pešačkom prelazu i vozač je pobegao. Ubrzo je uhvaćen. Ona ima posekotinu ispod levog oka i po levoj strani lica, koja je sinoć ušivena. Ugruvana je cela, ne može na noge jer je leva noga odnosno koleno nenormalno mnogo boli. Svesna je i komunikacira normalno, ali je zadržana u bolnici radi daljeg ispitivanja i praćenja stanja, zbog bolova glave i vrtoglavice – ispričao je Gruja pa dodao:

– Sve se desilo se u Opovu kod kružnog toka, vozač je bio pijan, a inače je iz Opova – otkrio je Gruja.

Nikola Grujić Gruja

Nikola Grujić Gruja
Foto: Srbija Danas

Gruju su potom upitali i kako mu je sestra nakon svega:

– Komunicira normalno, zadržana u bolnici, ja sam bio sinoć tamo dokle god nisu završili sve preglede. Čuli smo se pre 15 minuta. Dobro je, ali u bolovima, ne može na noge. Kada se to desilo bila je sama – ispričao je pevač i dodao:

– Ja nisam bio u Opovu u tom trenutku. Sva sreća neki ljudi su prišli odmah i pomogli joj pa pozvali policiju i mog oca, a ona se potom sa njim uputila za bolnicu. Usput smo se čuli i ja sam se zaputio pravo iz studija za bolnicu.

Izvor: srbijadanas.com