Jutro nakon odluke da abortira, Aneli Ahmić HITNO TRAŽILA OVO od produkcije – trudnica u agoniji

Sinoćna emisija protekla je u znaku bosanskohercegovačke starlete. Da zlo bude veće, plač i zapomaganje obeležilo je ovo jutro u “Eliti”…


Odluka koju je donela sinoć, i saopštila uživo u programu, izazvala je opštu buru kako u Beloj kući tako i u javnosti. Aneli Ahmić odlučila je da ne zadrži bebu koju je začela sa svojim cimerom, Markom Janjuševićem Janjušem.

Marko i Aneli su pred kamerama saznali da je zadrugarka u drugom stanju, nakon što su sumnje potvrdile dve crtice koje je u rukama držao Milan Milošević. Ona je uradila test za trudnoću koji je pokazao pozitivan rezultat. Janjuš nije odmah poverovao u ispravnost testa, pa je zahtevao da ga ponovi. Nakon što je i drugi test pokazao pozitivan ishod, Janjuš je rekao Aneli da će biti uz nju, ali da se brine jer su se mnogo svađali i jedno drugome su uputili niz uvreda.

Ahmićeva je prethodne sedmice posetila ginekologa koji joj je rekao da je sa plodom sve u redu i da je u šestoj nedelji trudnoće. Budući roditelji su nakon kontrolnog pregleda bili presrećni, i u svetlu životne uloge u kojoj su se već oboje ostvarili sa svojim bivšim partnerima, razgovarali su o imenima koja im se sviđaju, i kako će nazvati naslednika ili naslednicu.  Međutim, Aneli je noćas tokom emisije “Pretres nedelje” priredila hladan tuš i ocu deteta i kompletnom crnom stolu saopštivši svima da ne želi da rodi dete, i da je odluka konačna.

Za učesnicu ni ovo jutro nije bilo ništa manje stresno u odnosu na prošlu noć. Zbog velike tenzije koja vlada u rijalitiju, ona skoro da i ne jede ništa, a pošto je bila na granici nesvestice, od produkcije je tražila lekove za smirenje kako bi lakše podnela situaciju vezanu za sukobe sa Janjušem.

– Donesite mi neke tablete za smirenje. To legalno mogu da tražim jer sam pod velikim stresom – pričala je Aneli koja je jedva stajala na nogama, a cimerke su odmah prišle da joj donesu vodu i otprate do spavaće sobe kako bi odmorila.

Janjuševa reakcija ostavila sve bez teksta

Podsetimo, Aneli je sinoć uživo objavila da želi da se očisti.

– Evo odlučila sam, očistiću će, ujutru ću da kažem to i to je to. To je moja odluka. Ovaj čovek mi se gadi, ne mogu očima da ga gledam. Razmišljam sve vreme ovde, ćutim i razmišljam, nije ni vreme, ni mesto. Nije on želeo bebu, nisam ni ja, jasno kao dan – rekla je Aneli.

Kada je Janjuš čuo ovu Anelinu odluku, on je izašao iz Bele kuće. On je sedeo u dvorištu sa Lazarom Čolićem Zolom, pušio je cigaru i ćutao. Košarkaša je ovaj Anelin potez vidno uznemirio.

On je tražio od svog najbližeg prijatelja Zole da mu donese vodu. Zadrugari su ga pustili da razmisli sam sa sobom, a društvo mu je pravio njegov pas. On je mazio svog psa Vesnu i ćutao, a pogled mu je bilo prazan i u isto vreme očajan.

Da li će Aneli definitivno počiniti korak za koji se juče odlučila, ostaje nam da ispratimo.

Izvor: srbijadanas.com

News Reporter
Advertisements