Isplivali NOVI DETALJI – Anita iznela šok tvrdnje o trošenju Matorinog NOVCA: “Proverile smo u banci, pare su otišle na…”

Otkrila i da smatra da je kuma savetovala Tomićevu da iskoristi Mateu kako bi pobedila u “Eliti”.


Nakon Anđela Rankovića, u “Šiša bar” kod voditeljke Maše Mihailović je stigla i učesnica “Elite” Anita Stanojlović.

Ona je sada progovorila o sukobima sa Jovanom Tomić Matorom, njenom bivšom suprugom, koji su sve češći.

– Ratujete, posebno je propraćeno to što ti i Matora iznosite prljav veš – pitala je voditeljka.

– Ja sam konkretno rekla sada u četvrtak, što se tiče Tamare i tog njenog stana, ali je to prva situacija, pa je počela da izmišlja o meni. Okej, našle smo se Žana i ja na istom mestu, ali je i Žana demantovala. Anđelo i ja smo u dosta situacija rekli da bi ona izdala i prijatelje, ona je i Milenu sada i Marka i Žanu. Tamara, pa ima mnogo drugara koje je koristila zarad njenih problema, da ona ispadne sjajna i bajna. Ona ne gleda da li će nekome da naškodi – rekla je Anita.

– Hoćeš da mi kažeš da su se neki prijatelji opekli što su bili bliski sa njom – pitala je voditeljka.

Misli da su i one upletene

– Pa evo vidimo, Ermina i Sandra nisu poslale čestitku, mislim da su njih dve upletene u situaciju što se tiče Matee… Nije bila samo advokatica, bila je žena koja čisti njen i Tamarin stan, raspitivala se da li je to na njeno ime, jer Tamara osim stana nema ništa što može da joj se uzme u toj količini novca. Znala sam, bio je plan i da ide namenski da to uradi, jer je Tamara rekla da je te pare potrošila na posao, na kameru je rekla da je potrošila 40.000 evra, nas dve smo proverile u banci da su pare otišle na parfimerije, izlaske, tržne centre i tako dalje… – rekla je Anita.

– Ona odbija da ti vrati telefon, hoćeš se izboriti – pitala je voditeljka.

– Ja sam potpisala advokatici šta je trebalo. Ja ću sve izneti što treba, ne mora niko umesto mene. Ona je sama potvrdila sve što sam ja pričala i mislim da se ona plaši šta ću još izneti. Postoje mnoge stvari, to su njena prijateljstva i neka čuda koja su rađena prethodnih godina, ali mi ne pada na pamet da umešam druge ljude, Tamaru je ona donekle umešala… Nisam očekivala da će pući između Matore i Đedovića, jer se plaši da mu se suprotstavi – rekla je Anita.

– Ti si peckala da će Đedović biti kum na venčanju ponovo, je l’ planiraš ponovo da ga uzmeš – pitala je voditeljka.

– Rekla sam da ako se ovde desi venčanje, naravno da ću njega uzeti – rekla je Anita.

– Matora se primirila sa pokazivanjem emocije prema tebi, je l’ misliš da je ravnodušna ili misliš da je to boli – pitala je voditeljka.

– Kažu da je i mržnja emocija, ne mislim da me voli, mislim da je besna, da ima pakost, da je opsednuta i da me mrzi – rekla je Anita.

– Je l’ se plašiš kako će biti napolju, da li će te uhoditi, pisati i zvati te – pitala je voditeljka.

– Što se tiče “Narod pita”, biće haos, ali mislim da će nastaviti…Nas dve nismo stigle do toga za zabranu prilaska, ali mislim da je spremna baš na sve. Ona je rekla da je to demantovala, to oko silovanja, nikada nisam spomenula. Pogodilo me je to što sluša moja majka, moja braća i moje dete će gledati. Ona je mene prihvatila, čak i da je to bilo tačno, ona je mene prihvatila kao i takvu, verovatno ima želju da me zgadi Anđelu – rekla je Anita.

– Misliš da bi ona želela tebi da se vrati kada bi ti htela – pitala je voditeljka.

– Ja mislim da bi volela da nas rastavi i da bi ona kada bih bila loše, da bi mi prišla na neki način, a što se mene tiče, ne bi moglo da se desi – rekla je Anita.

– Opet ste se vratili na priču o Matei, ko je izdao, ko je znao – pitala je voditeljka.

– Ja mislim da je to njihov plan. Što se tiče svadbe, mislim da je to plan nje i njenih drugarica. Posle susreta sa Tamarom i Erminom ozvaničila je vezu, posle toga je htela brak. Neke hejt stranice su sklapale komentare sa Mateom, videla je to i prešla, a ja mislim da je Tamara rekla da iskoristi to u ovoj sezoni “Elite”, a da će ona da joj vrati kada bude stigla, jer će biti žrtva. Tamara, Ermina, Ermina, Sandra, tu se svi pljuju. Sve je to iz koristi. Što se tiče Sanje, ja nisam rekla da je Sanja pristala na to što je Matora predlagala, ja sam rekla da sam to čula od Matore, verujem da to nije bilo tako, ali nisam ja optužila Sanju – rekla je Anita.

Detaljnije pogledajte u videu.

Izvor: srbijadanas.com

News Reporter
Advertisements