Isplivao PLAN ZA SUPERFINALE: Anita ostaje DO KRAJA, napušta Belu kuću u pet ujutru – a ona će biti IZBAČENA pred sam finiš?

Zadrugarka je pokušala da smiri cimerku, pa je priznala da očekuje da će napustiti rijaliti pre superfinalne noći. S druge strane Anita je ubeđena da je svojim zalaganjem u rijalitiju osvojila srca publike i da će je nagraditi visokom pozicijom.


“Elita 7” je počela sa emitovanjem drugog septembra, a sada se deset meseci kasnije bližimo kraju sedme sezone rijaltija. Mnogi se pitaju ko će opstati u rijalitiju do superfinalne noći.

Jovana Tomić Matora se nedavno tokom jednog izlaganja za crnim stolom izlanula i otkrila koliko ćemo jpoš čekati do proglašenja pobednika.

Prethodnih godina se finale održavalo u julu mesecu, a potom su zadrugari svako veče tokom leta dolazili u emisiju “Narod pita” kako bi čuli sud naroda o njihovim postupcima u rijalitiju. Tako će biti i ove sezone.

Odstupanje od julskog datuma dogodilo se samo prošlogodišnje sezone “Zadruge”, kada je pobednik proglašen u junu.

Produkcija još uvek nije zvanično potvrdila kada će se održati superfinale, ali prema glasinama koje kruže u Beloj kući, 13. jula ćemo saznati ko je osvojio titulu pobednika u “Eliti”.

– Ostalo je 25 dana do kraja i znaš da ide Budva i ludilo mozga. Prva tri znaš već koja, a znam i ja će da se jave. Ja jedva čekam da se dokopam telefona – zaključila je Matora.

Ako se računa od datuma kada je Matora ovo izgovorila, nakon 25 dana dolazimo do datuma 13. jul. U superfinalu će gledaoci glasati i odlučiti kome žele da dodele titulu pobednika.

Anita i Slađa o planovima za superfinale “Elite”

Anita Stanojlović i Slađa Lazić, poznatija kao Slađa Poršelina, su sinoć tokom žurke komentarisale da nisu stigle da kupe alkohol. Anita je pobesnela na Anđela Rankovića što joj nije kupio piće.

– Kupio je Đedović meni dva i sebi jedno. Ja ne mogu da pijem više – rekla je Slađa.

– Ja ne bih ni pila sad više, nego sam htela da čuvam. Otkud znam da li će na sledećoj žurci biti alkohol. Da sedim ovako i da čekam na superfinalu do pet ujutru i da ne pijem ništa… Prošle godine nije bilo alkohola – rekla je Anita besno.

– Ja ću da ti dam tri piva da imaš tamo da popiješ. Ti ćeš biti u superfinalu, ja neću. Ja izlazim i dam ti tri piva – rekla je Slađa.

– Ne treba ti da mi daješ. Trebalo je da mi kupi ako ima para. Meni kaže ne može – rekla je Anita.

– Ti si mu devojka, ne voli kad piješ – rekla je Slađa.

– Nisam mu rekla da ću da pijem nego da hoću da kupim – rekla je Anita.

Anita se iznervirala jer nije nabavila piće koje planira da pije u superfinalnoj noći. Samim tim ona je sigurna da je zanimljiva gledaocima i da će glasati da ostane do superfinala. S obzirom na to da planira da napusti imanje oko pet ujutru u superfinalnoj noći, ona predviđa da će imati visoku poziciju u rijalitiju. S druge strane, Slađa je sigurna da će biti izbačena pre finala.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by @samo_realno6_

Izvor: srbijadanas.com

News Reporter
Advertisements