Janjuš STRAHUJE ZBOG NEKRETNINE u Beogradu? Zbog OVOG POTEZA ostaje bez krova nad glavom – Setio se žene Ene, zaurlao na sav glas

Retki su muškarci koji svojim ženama prirede ono što je Janjuš priredio svojoj Eni, međutim, svaki put kada zagusti, on se seti baš nje.


Aktuelni učesnici rijalitija “Elita”, Aneli Ahmić i Marko Janjušević su “počastili” auditorijum međusobnim uvredama. Janjuš je svojoj partnerki uputio teške reči i nije je štedeo, iako je u drugom stanju. Publici nije sasvim jasno šta se trenutno događa u njihovim zamršenim emotivnim odnosima, a ova sitacija dodatno je bacila ulje na vatru.

– Ovakvu osobu u životu nisam sreo, za 39 godina. Ja ne želim sa njom da imam ništa, neka radi šta hoće. Ne želim sa njom ništa da imam, jedan dodir – istakao je Janjuš.

– Hteo je da kaže dete, ali je zastao. Skinula sam ti masku – dodala je Ahmićeva.

– Ona mene hoće da diskvalifikuje. Ja za ovo nemam živaca da slušam, ovo nikad u rijalitiju nije bilo za sedam godina koliko sam ovde. Veće zlo nisam video, trudna žena izaziva sve da se svađaju. Ja ovo u životu nisam sreo. Njoj je poremećen mozak i karakter joj je poremećen. Sad ovo kad vidim, ona je Asmina namestila, ko zna šta je to, kad vidim šta je sa mnom. Ja vidim kako ona priča i kako pokušava da nametne da sam je ostavio trudnu, a ja svaki dan govorim da nije tako. Da li su njeni postupci sjajni? Moji mogu da budu sjajni kad njeni budu, ali nije moguće da njeni budu – dodao je Janjuš.

– On je smrad koji daje Asminu podršku, a zna šta on meni radi napolju. On njega podržava, daje mu vetar u leđa. Mene boli ovo što on radi, a ja znam da sam tu čista. Mene Asmin ne može da povredi, ali može šta on priča. Ja nosim njegovo dete u meni – plakala je Aneli.

– Što spominješ moju ženu? – pitao je on.

– Meni nisi pričao to, odjednom si okrenuo priču za ženu. Meni je rekao da njoj nema šta da se pravda – dodala je Ahmićeva.

– Devojko, ne voli te i rodi dete – umešao se Lepi Mića.

Ova tema je odmah zapalila društvene mreže, a jedna stranica koja se bavi popularnim rijalitijem je posebno zapazila detalje žučne rasprave.

– Janjuš se noćas opet obratio “svojoj ženi Eni”. Šta će, plaši se za svoju podstanarsku sobicu u Kotežu, da ne izgubi. Aneli i Maja ga u čudu gledale. Zašto Ena ne da izjavu uživo i zabrani mu da je pominje – pitali su se mnogi.

– Nema gde, to jest ima ide kod tašte – odmah su se fanovi oglasili u komentarima.

Izvor: srbijadanas.com

News Reporter
Advertisements