Anita baca Anđelove stvari, LOM U SOBI – Ranković probudio ZVER u njoj: “Gurnuo si me na pod i stegao za ruku, sada nećeš spavati”

Nikad veći okršaj ljubavnog para. Zatresli kuću Odabranih svojim sukobom.


Zadrugari su juče imali prilike da pogledaju svoje uspomene. Video klip o Anđelu Rankoviću napravio je pometnju u Beloj kući. Anita Stanojlović je mogla da pogleda kompilaciju njegovih ljubavnih izbora, pa ju je to poremetila.

Zadrugrarka je posumnjala da će biti ostavljena i da on nije iskren u ljubavnom odnosu, pa su se noćas svađali u kući Odabranih nakon emisije.

Žestok sukob Anđela i Anite

– Zažaliću što smo bili zajedno i sve ovo prošli – rekao je Anđelo.

– Zažali, svakako si folirant – dodala je Anita.

– Smaraš, neću da budem sa tobom ovakvom. Hoću da imam normalnu devojku, imam 30 godina, a ne 15. Neću da budem sa nekim ko me maltretira – govorio je Ranković.

– Ti samo čekaš sedam meseci da napravim problem da raskineš sa mnom. Ti si jedno obično smeće. Ja mogu sve što hoću, ti si đubre koje se igra sa mnom – dodala je Anita.

– Izaći ćemo, idi svojoj kući i nemoj više nikad da i se javiš – rekao je Anđelo.

Anđelo i Anita su se žestoko posvađali, a u jednom trenutku se Stanojlovićeva popela na Rankovića i nije htela da ga pusti da spava. Ona ga je optužila da ju je bacio na pod tokom sukoba, on se branio da ju je samo spustio. Kada joj je Anđelo zapretio da će je ostaviti ako bude nastavila da se svađa sa njim, ona je počela da baca njegove stvari.

– Ponašala si se kao krpa – rekao je on.

– Doveo me je u ovo stanje. On je mene ovde više puta naterao na loše stvari. Ajde probaj da spavaš. Kad si mogao malopre da me baciš na pod sad nećeš ni da spavaš. Aham, ti si me spustio, jesi, jesi. Isto kao što si me stegao za ruku. Posle sedam meseci, ja ću njega da prebijem. Ti mene ovde teraš da bacam, ološu jedan. Ti si folirant koji čeka nedelju dana da raskine sa mnom – pričala je Anita.

– Daj mi moj sat – dodao je Ranković.

– Neću – ponavljala je Anita.

– Mene ne možeš da isprovociraš, dobar sam sa živcima – pričao je Anđelo.

– Ja ništa ovde ne pričam zbog tebe, branim te sedam meseci. Ja ništa ne pričam šta mi smeta, zbog tebe. Ja sam iskrena i neću da ispadneš loš, pa da te napadaju ovde, a ti si ološ koji nije iskren. Ja sve svaljujem na sebe da bi ti ispao najbolji – govorila je Anita.

– Slušaj, ovako još jednom da se ponašaš oteraću te u tri p*čke materine. Vređaju mi majku i ujaka zbog tebe. Neću da te vidim u životu. ti ćeš da se tako ponašaš derište jedno. Ko si ti? Beži bre, nosi sve i bacaj – urlao je Anđelo.

– Ti si folirant – ponavljala je Stanojlovićeva.

– Ja ćutim, trpim i branim te, a ti ćeš ovako da se ponašaš. Sa mnom si završila zbog ovakvog ponašasnja. Ja kao idem i spuštam glavu, ajde bre. Mrš u p*čku materinu, koga ja da tripim? Živim svoj život, ti ćeš račune da mi plaćaš i hraniš porodicu. Ja budala smirujem. Završili smo, mrš u p*čku materinu – odbrusio je Anđelo.

Detaljnije pogledajte u nastavku:

Izvor: srbijadanas.com

News Reporter
Advertisements