“Organizovani KRIMINAL, idem na SUD…” Matoru sačekala PORUKA iz spoljnog sveta: HITNO odreagovala

Matora je rekla da je spremna da se suoči sa svim što je čeka pri izlasku iz Bele kuće.


U večerašnjoj specijalnoj emisiji ,,Elita” voditeljka Maša Mihailović ušla je u Belu kuću i otkrila takmičarima da će večeras imati priliku da im bivši cimeri postave pitanje.

Prva na redu bila je bivša takmičarka Vanja Živić, koja je imala nekoliko pitanja, a jedno od njih upućeno je Jovani Tomić Matoroj.

Naime, Vanja je kroz osmeh pitala Matoru kada će naciji priznati da je sve vreme njena bivša supruga Anita Stanojlović bila tipovana od samog početka, a onda je Tomićeva otkrila sledeće:

– Kad ćeš konačno priznati sebi i celoj naciji da si tipovala Anitu? – pitala je Vanja.

– Bio je organizovani kriminal, idem i na sud, spremna sam da se odazovem sudu, da sve dokaze stavim, kako da ti kažem, možda me i murija sačeka ispred vrata. Vanja izvini što si u tim trenucima bila uz mene, izvinjavam se i Kačavendi, i Marku, bio si lažni kum, Žana je bila lažna matičarka. Ja sam se prvo videla na piću sa njom, sve smo se dogovorile, namerno je pogrešila prezime, da bi brak bio nevažeći i to je to. I razvod, ja imam veze sa tim, što se odugovlači, jer ja još uvek volim Anitu – poručila je Matora i šokirala naciju.

Manje od 10 dana je ostalo do velikog finala u “Eliti”, a u toku današnje emisije Jovana Tomić Matora i Stefani Grujić su pričale, a Stanislav Krofak se našalio i tom prilikom ih opomenuo.

– Stefani i Matora, tišina – rekao je Krofak, a zatim otkrio da se Matora zaljubila u Stefani.

– Matora se zaljubila – rekao je on Maji, koja je sedela pored njega.

– Misliš? – pitala je Maja.

– Da, vidi kako se zacrvenela – poručio je Stanislav.

Detaljnije pogledajte na video-klipu u nastavku:

Izvor: srbijadanas.com

News Reporter
Advertisements