“ABORTIRALA SAM 20 PUTA!” Isplivala MRAČNA TAJNA iz Marijine PROŠLOSTI – Imala je najveći STRAH zbog OVOGA


Poverila se Janjušu!


Javnost je upoznata sa činjenicom da je Miljana Kulić tri puta bila na kiretaži. U trećoj sezoni rijaliti programa “Zadruga” je zatrudnela sa tadašnjim dečkom Lazarom Čolićem Zolom i želela je da zadrži plod. Nakon nekoliko dana razmišljanja, ipak je odlučila da abortira.

U tom trenutku nije imala podršku majke, Marije Kulić, da zadrži dete. U razgovoru sa Miljanom i Zolom, Marija je pomenula da je posle Miljane abortirala jednom, pa posle Tijane dva, tri puta, pa posle Ane. Zola se čudio i govorio da nije znao za to.

Kako bi uspela da ubedi Miljanu da tada odradi kiretažu, Marija je ispričala koliko se ona plašila sve tri trudnoće koje je imala.

 

Miljana Kulić, Lazar Čolić Zola, Marija Kulić

Foto: Youtube printscreen/Zadruga official

– Ja sam bila sama kriva, nisam htela da pijem antibebi pilule, a nisam koristila ni prezervative. Svaka kiretaža je stres za organizam, ali isto tako i porođaj. Strah me je bio mnogo od porođaja. Sa Tijanom, sa Anom, sa tobom sam imala najveći strah. Katastrofa! Ali Draganica moja, kako me je smandrljala, nije mi dala da se uplašim, vodila mi trudnoću – ispričala je Marija.

Miljana je ponovo zatrudnela u četvrtoj sezoni “Zadruge” sa Zolom, ali je opet odlučila da ode na kiretažu zbog lekova koje je konzumirala i za koje se uplašila da bi mogli negativno da utiču na plod.

Društvenim mrežama je počeo da kruži snimak na kom se Marija poverava Marku Janjuševiću Janjušu da je abortirala 20 puta.

– Ja sam 20 puta abortirala, a rodila sam tri deteta. Šta je Siniša trebalo da uradi? – rekla je Marija

@zadruga_

..#fyp #foryou #foryoupage #zadruga #zadruga4 #marijakulic #janjus #balkan #viral

♬ original sound – Zadruga

Izvor: srbijadanas.com