ADAM ZAPOMAŽE I LIJE SUZE – PLAŠI SE ZA SVOJE ZDRAVLJE! Obratio se i PRODUKCIJI, preklinje za pomoć!


Au!


Adam Labunski je upravo stigao u Rajski vrt. On će sa Drvetom mudrosti porazgovarati o sukobima koje ima. Na samom startu on je krenuo da priča o Urošu Ćertiću:

– Meni je Uroš pobacao stvari u smeće, i ja zbog toga nosim stvari sa sobom. On meni preti od samog starta. Molio sam ga da se smiri da spustimo tenziju. Ja sam juče pevao i on je meni počupao kosu zbog toga. Ja ne mogu više da budem sa njim pod istim krovom. Ljudi su previše pokvareni, ja ne mogu da budem ovde. Nisam se snašao ovde. Ja mislim da njemu smetam jer sam drugačiji, on ima šizofreniju. Ne znam koji mu je cilj i šta mu je plan, ali to nije normalno – rekao je Adam.

Adam Labunski

Foto: YouTube/Zadruga Official

– Predlažem tio da se previše ne uzrujavaš – reklo je Drvo.

– Ja ne mogu ovaj pritisak da izdržim. Želim da olakšam i sebi i njima. Molim vas oprostie mi, ja sam pobožan. Vi ste meni jako pomogli, ja sam dobar čovek i dobar muzičar, ne mogu ja sam ovim ljidima, ne mogu ja sa njima – rekao je Adam kroz suze.

– Moja majka je imala udar pre nego što sam ja ušao ovde, i ja se borim jako, ali ne mogu. Plašim se da ne završim u toj rupi gde će ona biti sahranjena ako se nastave ovako. Vi ste mene zvali ovde tri puta i dali mi satisfakcije, ali ja ne mogu! Molim vas da me pustite. Ja pomažem ljudima koji su stariji, ja sam stao da branim Lepog Miću kada su ga napali, ali ja to ne mogu. On je mene smirivao, jer se ja ne pronalazim sa ovim ljdima: Plašim se za svoje zdravlje, izgubio sam mnogo toga. Mnogo mi je lepoše sa jogurtom na klupi, nego milionima u ruci. Ja ne mogu tako – rekao je Adam.

Adam Labunski, Uroš Ćertić

Foto: YouTube/Zadruga Official

– Adame, ajde da pokušamo, ja ne priznajem predaju. Možda je vreme da upoznaš novog sebe – reklo je Drvo.

Detaljnije pogledajte u videu ispod.

Izvor: srbijadanas.com