AFERA NA POMOLU? Lepi Mića je sinoć IZVEDEN iz Zadruge – kruže TRI priče o razlogu njegovog izlaska!


Sumnjiva situacija.


Sinoć je održana “Zadrugovizija”, pa je zbog tog događaja malo ko primetio da je jedan od najistaknutijih igrača “Zadruge”, Lepi Mića, bez velike pompe, izveden iz rijalitija.

To je potvrdio i Filip Đukić (pogledajte gornji link), a u razgovoru je naglasio da ne bi trebalo previše pričati o tome.

Ovo je bio dovoljan razlog da verni gledaoci “Zadruge”, koji veoma pažljivo prate događanja, dođu do zaključka kako je Lepi Mićadošao u sukob sa produkcijom, zbog čega je morao da ode na hitan razgovor.

Podsetimo, ovih dana je u javnosti bilo govora o tome da je Mića stavljao neku vrstu opijata u piće ostalim zadrugarima, a pojavilo se i nekoliko snimaka na kojima se to može videti. Međutim, sve te tvrdnje su dematovane više puta.

Lepi Mića

Gledaoci procenjuju da je Mića otišao na razgovor sa produkcijom povodom spornih snimaka.

Druga teorija glasi da je Mića izveden iz rijalitija zbog nekog porodičnog problema, a postoji i mogućnost da mu je pozlilo.

U svakom slučaju, gledaoci su posumnjali da postoji problem sa Mićom i produkcijom, najviše zato što je njegov izlazak munjevito organizovan. Šta vi mislite?