AKO JE IMALA SEKS SA FILIPOM… Bomba! Evo zašto će Kija POBEDITI – pod jednim USLOVOM! (FOTO)


Sve je moguće.


Filip Đukić je verovatno najpoznatiji rijaliti švaler u istoriji. Teško je pobrojati sa koliko je devojaka imao odnose pred kamerama, od “Parova”, do “Farme” i “Zadruge”, uslovno rečeno.

SVI ZGRANUTI NJEGOVIM PONAŠANJEM: Sloba gostovao u Magazin In-u, pa POPLJUVAO voditeljku

Zašto uslovno? Pa, i dalje se samo priča o tome su on i Kristina Kija Kockar bili intimni, mada je Marija Ana Smiljanić iznela nove detalje

Filip Đukić, Kristina Kija Kockar

Naravno, dok Filip i Kija to definitivno ne potvrde (ili dok se ne pojavi snimak koji to dokazuje), ostaće samo na nivou trača. Ipak, ako se to desilo, onda Kija ima šanse za pobedu. Pojavila se jedna interesantna teorija u vezi sa tim.

J*BAČICA U RIJALITIJU! Ljubav ne opstaje u “Zadruzi”! Njih DVOJE napravili HAOS! (VIDEO)

– Filip je imao seks u “Parovima” sa Ružicom Veljković, pa je Ružica pobedila. Ako je Kija imala seks sa Filipom, zar ne mislite da će pobediti – upitao je jedan mudri gledalac “Zadruge” na Fejsbuku.

Ružica Veljković, Filip Đukić

Dakle, Kiji Kockar je pobeda zagarantovana, zahvaljujući magičnim ljubavničkim sposobnostima Filipa Đukića. Ipak, postoji jedan uslov – ako je ova teorija tačna, onda Kija neće pobediti u ovoj, nego u sledećoj sezoni “Zadruge”. Jer, Ružica je imala seks sa Filipom u trećoj sezoni, a tek sledeće godine, u četvrtoj sezoni, je pobedila u “Parovima”.

No, šalu na stranu, rekli bismo da Kristina Kockar i bez Filipa lagano da dogura do finala, ako ne i do pobede. Šta vi mislite?