“AKO NE ABORTIRAŠ, ZABORAVI NA NAS” Oglasio se BESAN Siniša Kulić! Bez dlake na jeziku! DA SE NAJEŽIŠ


Surovo!


Otkako je Miljana Kulić saznala da je trudna, njena porodica nema mira. Njena majka koja je sa njom u “Zadruzi” stalno pokušava da je nagovori da abortira, a oglasio se i njen otac Siniša Kulić.

Siniša Kulić

– Ukoliko moja ćerka bude odlučila da prekine trudnoću, podržaću je u tome. Od malih nogu smo je učili da je abortus loša stvar, ali u ovom trenutku joj još jedno dete ne treba. Ona se još nije oporavila ni od prvog porođaja, a Željka je rodila na carski rez – bio je iskren Siniša.

– Zola uopšte nije pravi muškarac za nju. Njega nikada neću prihvatiti jer je hiljadu puta uvredio moju ćerku, ako se pomire neću im doći na svadbu! Može da računa na to da im nikada neću doći u posetu ukoliko odluči da se preseli sa njim u Bosnu – otkrio je Siniša.

– Zola je najobičnije go*edo i njime upravlja Boban menadžer kojem je dužan novac! Taj Boban je meni poslao poruku u kojoj je na najstrašniji način uvredio moju ćerku, a on treba da im bude kum. Ja se nadam da se nas dvojica nećemo sresti jer mu takve uvrede neću oprpstiti. Zola je Miljanu do sada koštao 25.000 evra, ali ja nisam protiv njega jer nema para. Vraćala je njegove dugove, a kada  je otišla u Derventu da mu vrati stvari, ponela je 10.000 evra, a vratila se sa manje od 1.000. Hiljadu puta je pokazao da je loš čovek, zato sam protiv njega – priča Miljanin otac.

Miljana i Zola

– Zoli ništa ne verujem da ne bih smeo da ga pustim sa Miljanom na more. Moja ćerka je neiživljena i neiskusna kada je reč o ljubavnim odnosima. Strah me je da, kad opet uđe u rijaliti, Zola ponovo ne pomuti mozak, ali se uzdam u Mariju da će uspeti da joj objasni kako stvari stoje. Ako ode sa Zolom, biće to ljubav do poslednjeg dinara. Pored sebe će imati lenčugu – kaže Siniša.

– Ako ipak odluči da rodi, naravno da ću ga prihvatiti, dete je dete, to bi svako normalan uradio. Ne verujem da bi Zola bio dobar otac ni suprug. Na nervnoj bazi sam dobio visok krvni pritisak. Hteo sam da umrem onda kada je Mariji pozlilo, jer sam se plašio da ne dobije moždani udar. Srećom smirila se – završava Siniša za “Alo”.