ALEKS NE VERUJE: David je agresivac, dripac! Plašim se kad nasrne! Ali, neće me udariti… (VIDEO)


Otvoreno.


Dane iza nas komentarisala je Aleksandra Subotić večeras u razgovoru sa voditeljem Ognjenom Amidžićem. Ova zadrugarka rekla je da je iza nje burna nedelja, ali i buran današnji dan.

Njen bivši verenik David Dragojević, koji ju je prevario sa Anom Korać u rijaliti programu “Zadruga 2”, nasrnuo je na Subotićevu. Aleksandra je ovom prilikom rekla da ne može da prepozna Davida, koji u poslednje vreme često preti i koji je postao veoma agresivan.

– Svaki put tako kada nasrne, uplašim se ja, ali s obzirom na to gde se nalazim, znam da nema čega da se bojim. David nije dečko koji zna da se suoči sa problemom i da priča. Možda je to njegova metoda malo da me uplaši. Stvarno ne znam šta je sledeće. Znam da neće smeti da me udari, ne zbog mene, nego zbog sebe. Krenuo je i fizički da nasrne na Karađorđa. To više nema veze sa onim Davidom kog sam ja volela – pričala je Subotićeva.

– Postao je agresivan. Ima to dripačko ponašanje. Nesrećan je zbog toga što sam ja tu, sigurno nije srećan i ne cveta. Ima to ponašanje da se iživljava i da je bahat. Možda zato što njegova devojka voli takvo ponašanje. Ana voli takvo ponašanje i on se trudi da bude takav. David je folirao sve vreme, a za mene je dvolična osoba sada, koja je dobra sa mnom, a ne misli mi dobro. On je folirao dve godine i sada ne folira, a dvolična je prema meni sada ispala Stanija – dodala je Aleksandra.

Ova zadrugarka rekla je i da joj mnogo znači što u “Zadruzi 2” boravi i njen otac Karađorđe Subotić, sa kojim je sada u boljim odnosima, nego ranije. U nastavku Aleksandra je komentarisala i Staniju Dobrojević, sa kojom je nekada bila najbolja drugarica.

– Ona traži razlog da ima neki konflikt sa mnom. Ona ne ume da ide direktno. Prvo je zamerila za te pljeskavice… I danas je baš ružno postupila. Ona je počela danas da pljuje po Karađorđu, Ljubi i meni. Meni je puklo i sasula sam joj istinu u lice, ona zna da je to istina i zbog toga je izgorela – izjavila je Aleksandra Subotić.

Zadrugarka je rekla i kako želi svoju liniju da dovede do savršenstva, kao i da su muškarci u kući počeli da njen izgled pozitivno komentarišu, kao i da nije sigurna da li se neki ukućanin zaljubio u nju. U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.