ALEKS NIKOLIĆ ZAVRŠAVA NA SUDU – njena prošlost i Bujanovac dovedeni u pitanje: Potvrdila da mora


Pobednica Zadruge će na ovakav način uspeti da dođe do dugo očekivane pravde.


Pobednica Zadruge Aleksandra Nikolić pokušava da se snađe sa velikim pritiskom koji trpi zbog svoje pobede u šestoj sezoni. Nju napadaju i pojedini zadrugari, kao i njihove armije. U svojim napadima oni ne prezaju od različitih udaraca bilo onih niskih, bilo onih izmišljenih.

Najčešće se iznose tvrdnje na račun njene navodne prošlosti. Posebno su jake optužbe vezane za Bujanovac koje nikad niko nije dokazao.

Ona je sinoć gostovala u emisiji Narod pita gde je otkrila da će pravdu potražiti na sudu. 

Na nju je postakao razgovor sa jednom gledateljkom

– Čestitam ti Aleks. nekoliko puta sam te čula u Zadruzi kako koristiš engleski tako da znaš šta zanči reč “loser” (prm. aut. gubitnik). Tako da oni koji te napadaju oni su to. pratila sam tvoje podršku i znam koliko su glasali. Ti i tvoja pobeda su čiste kao suza – istakal je gledateljka Snežana.

 

Zadruga 6

Foto: Youtube printscreen/ Zadruga Official

– Ljudi su galsali SMS. Moja publika je jača na tome što je i dokazala i donela mi pobedu. Druge su jače na instagramu, zato me tamo i napadaju. umesto što su me mrzeli, bolje da su glasali za svoje favorite. Da su to radili ne bi sada bili tužni – smatra Aleks.

– A tek laži koje su pričali o tebi. To je strašno. Mnogo mi dopada što si rekla malopre da želiš da razgovaraš ali tek kad se iznesu dokazi – rekla je voditeljka.

– Apsolutno ne želim da trpim laži o meni i iznošenjnje izmišljotina. Tako da sam donela odluku da svoju nevinost dokažem na sudu.

 

Zadruga 6

Foto: Youtube printscreen/ Zadruga Official

– Maja je iskvarena roba za rijliti. Ona je došla instruisana i sa željom da ometa svog sagovornika. Ona nije dozvolila da podrška Aleksandre razgovara sa njom. Ona radi po Instrukcijama – smatra gledateljka

Izvor: srbijadanas.com