ALEKS PRIZNALA, IMA DEČKA! Subotićeva OTVORENO pričala o SVEMU, David slušao, a njegova REAKCIJA… BOL!


Nije izdržala!


Nakon ulaska Aleksandre Subotić u Zadrugu više niko nema mira. Svakoga dana nastane sukob između nje i David Dragojevića ili se Aleks posvađa sa Ljubom Pantović.

Ona je danas priznala pred svim zadrugarima da ima novog dečka sa kojim se viđala dok je bila van Zadruge. Nakon svega ona se vratila u izolaciju i prepričala svoje iskustvo Marijani Zonjić.

– Išli mi na neku večeru, ja kao mrtva. Pored mene Magdalena, tu je bio i taj neko i njegov vozač. On je tu kupio neki stan i svratili smo. Unervozila sam se, nekoliko puta sam ustajala do toaleta da nameštam frizuru – govorila je Aleksandra, a onda je otkrila kako je opremala svoj stan koji je iznajmila u Novom sadu.

Ona se prisetila i susreta sa Biljanom, Davidovom majkom koja joj je pomogla kad je iznajmila novi stan. David je ležao pokriven preko glave i nije ništa komentarisao.

– Biljana mi je donela posteljinu, nisam imala ništa. Došla je u 2 ujutru, donela mi je posteljinu sa psima, smejale smo se. Ja sve vreme gledam u njega – rekla je ona dok je sve vreme David bio okrenut leđima, ali nema sumnje da je sve čuo.

Da li je Aleks ovo ispričala pred Davidom da bi ga napravila ljubomornim? Ostaje da vidimo, ali nije uspela da podstakne bilo kakvu reakcuju, što je za nju možda veoma bolno u ovim momentima.

Celu situaciju pogledajte ovde.

OTKRILA CELU ISTINU! Miljana sa SUZAMA u očima ispričala sve o Zoli i RASKIDU – Podvodi je…?! (VIDEO)