“ALEKS PSIHIČKI NIJE DOBRO” – počela da PUCA: “U Zadrugu ULAZI neko njoj jako VAŽAN” – sve zbog para


Brutalno!


Ivka numerolog u novogodišnjem intervju otkriva sve o skandalima i dramama koje očekuju zadrugare tokom 2023. godine. Pored otkriva, Ivka je otkrila i ko će biti potencijalni pobednik.

Filip Car je novčana korist Aleksandri Nikolić

– On je devica, brlo harizmatičan. Filip je u Zadrugu ušao u momentu koji nije bio u povoljnom elementu. Vrlo verovatno može da dođe do sukoba sa jednim učesnikom, muškarac je u pitanju, u januaru, pa treba da vodi računa da li će biti diskvalifikovan. On nema interes sa ženama, ali on ne ume da bude sam. On je vrlo retko sam, uvek je u društvu prijatelja, devojaka. Ciljna grupa je Aleksandra, ne zbog Dejana, to odgovorno tvrdim, imali su vezicu, romansu, pa je logika nametnula Maju, ali je od dva zla izabrao Aleksandru, ali to nije manje zlo od Maje. Aleksandra će mu poslužiti za igrarije samo.

Filip Car

Foto: Srbija Danas

Aleksandru Nikolić čeka nervni slom u Zadruzi

– U januaru očekujemo i sa Aleksandrom velike sukobe, ja ih ne vidim zajedno, ako mislite da će biti do kraja rijalitija, to je smejurija. Njoj ulazi neko jako bitan. Aleksandra sa psihom nije dobro, kao i Miljana. Od februara 4. do 24. ona će doživeti blagi nervni slom. Biće jako loše, emotivno. Oni su baš spoj kao da gledam jedan poslvoni par, imaju misiju, oni su sada jedno drugom su obostrana korist. Odgovara njoj, odgovara njemu, njima je polje novca, on će njoj doneti novac, i ona njemu kroz rijaliti.

Dejan Dragojević, Aleksandra Nikolić

Dejan Dragojević, Aleksandra Nikolić
Foto: Srbija Danas/Milana Pavković

Dejan Dragojević i Aleksandra Nikolić će se pomiriti

– Dejan i Aleksandra su jedan sudbinski, kao što sam već tebi ranije pričala. Oni su morali da se razdvoje u decembru. I da su napolju, oni bi se rastali. Oni će se jako brzo videti nekako, da li će ući ili poziv, oni stvarno jesu sudbinski spoj, njima stoji pomirenje od februara do novembra. Ima aspekata, ali ne mora da se desi – priča Ivka i dodaje:

– Zle žene prate Dejana. Vrlo prosto, on je numerolški broj 663, on ne veruje u numerologiju, on ima lošu porodičnu karmu, na njega i Davida se srušila da loša karma od predaka. Prati ga nesreća sa ženama, jer imaju lošu porodičnu karmu.

Bilal Brajlović

Bilal Brajlović
Foto: Srbija Danas

Bilal Brajlović je beg Maji Marinković od Janjuša i Cara

– Maja se nije zaljubila u Bilala, on je njoj zanimljiv i on je njoj beg od muškaraca poput Janjuša, Cara, ona ima sa njim zonu komfora, deluje da je zaljubljena, ali nije. Samo ima sigurno, jer sa njime vlada, jer sa ostalim bivšim momcima, nije mogla da vlada. Maja mi se drži, još uvek, imaju oni neki momenat, u januaru, da bi mogli da se zbliže, to ne bi bilo dobro, jer posle sedam i po sekundi bi izbio rat. Ja verujem da neće, ali Maja je hodajući flert, ko joj se svidi, ona može da radi namerno, jer su ljute rivalke.

Ko je pobednik Zadruge 6?

– Zvezdan Slavnić, Ivan Marinković i Filip Car imaju najviše aspekte. Ova godina je u broju sedam, kada je finale ulazi u peto polje, koje označava ženu, može da bude ženski pobednik, Aleksandra, jedino ako se nešto ne preokrene, Maja i te devojke ne, ove godine treba da pobedi žena ili neko ko ima ženski karakter, neko ko je vezan za žene i neko ko je bio grešan prema ženama, ili neko ko je edipovski naklonjen prema ženama. Filip Car, ja bih volela da on pobedi, ali te jedinice u trećem polju, Ivan, Zvezdan i Car.

Izvor: srbijadanas.com