ALEKSANDRA I JA NIKADA NE MOŽEMO DA SE POREDIMO!” Dalilu optužili da KOPIRA Nikolićevu, ona POBESNELA


Morala je da se opravda!


Protekle noći, Milan Milošević je u emisiji “Narod pita” ugostio Dalilu Dragojević i Stefana Karića.

Produkcija je uključivala telefonske pozive kako bi gledaoci razgovarali sa gostima.

– Dobro veče, Milane, Peđa iz Beograda kraj telefona. Uvek kad pozovem, Dalila je u emisiji, imam pitanje za nju. Raspitivala si se kod Brendona za Cara, pre Zadruge 5 – pitao je gledalac.

– To nema veze sa vezom, samo smo se dopisivali o usnama i filerima – rekla je Dalila.

– Dejan je ispao žrtvica. Veza sa Aleks mi je, kao da sam se ja smuvao sa Tarzanom, nema mi nekog smisla, on ćuti, a ona vodi kolo – rekao je gledalac.

Dalila Dragojević

Dalila Dragojević
Foto: Youtube Printscreen/Zadruga Official

– Aleksandra je gostovala sa Marijanom u emisiji, rekla je da se sve sada farbaju u plavo, mislila je na tebe, tako se nagađalo – rekao je Milan.

– Ne možemo da se poredimo ona i ja. Ja sam u ovoj sezonu oprala mnoge. To što je u ovoj sezonu pokazala nešto, ne može oprati ono što je ona radila u prošlosti. Ja sam bila plava u srednjoj školi, ne kopiram nikog. potenciralo se tokom Zadruge da Dejan mene gleda i da je ona ljubomorna zbog toga. Ja sam mogla da je poklopim sa par rečenica, tokom te emisije, videla sam da je želela sve vreme da spusti Marijanu. Ona je nju izvređala, nema koje koj epitete nije dolelila. Govorila je kako ju je Marijana izigrala, govorila je da je Marija zaljubljena u Dejana. Na nju bacaju drvlje i kamenje zbog druženja sa mnjom. Ona ima svoj mozak, zna sama da odgovori. Govorila je da joj ja sve vreme šaljem poruke šta da odgovori tokom emisije. Neka su srećni, ja ih ne komentarišem – rekla je Dalila.

Aleksandra-Nikolić

Foto: Srbija Danas/Milana Pavković

– Jedna gospođa je zvala i rekla da ste Filip i ti psihopate u ljubavi, sada ćemo videti video-klip o tome, kako je to izgledalo tokom vaše veze. Dalila, kako je moguće da ste preko svega prešli – upitao je Milan.

– To je bio momenat kada sam aludirala na Dejana, tokom jedne situacije. Ovo je više bilo kroz šalu provučeno. Od toga nema više ništa. Što sam osećala sa njim, nije bilo sa drugim muškarcem, a mi neko govori sve i svašta, a da ja prelazim preko toga, to je bilo samo u toj situaciji. Žao mi je mene, obrukala sam svoju porodicu, smao mi je drago jer sam ljude koji su biki daleko od mene približila sebi. Smatram ga čovekom koji je degradirao moju ličnost, to mu je bio cilj. Svaki svgoj cilj je ispunio u vezi mene, nek mu je kuća što dalje od moje. Žao mi je jer sam se takmičila sa njim ko će koga više izvređati, vodila sam ratove sa njim, bez ikakve potrebe – kazala je Dalila.

Filip Car, Dalila Dragojević

Filip Car, Dalila Dragojević
Foto: Srbija Danas/Milana Pavković

– Mnogi govore da si neke objave posvećivala Filipu i Anđelu, jer Anđelo ima fetiš na stopala, koja si objavila – rekao je Milan.

– Ne, onda u mojim storijima može svako da se prinađe. Zaista nikom nisu posvećeni, a ako ljudi tako misle, neka nastave – kazala je Dalila.

Detaljnije u nastavku.