Aleksandra otkrila sve o PERVERZIJAMA iz spavaće sobe “Zadruge”, pa ispričala sve o HAPŠENJU I DEPORTACIJI iz Švajcarske!


Ovo su svi čekali da čuju!


Aleks, kako je mnogi zovu kaže da su se najveći događaji desili upravo u spavaćoj sobi, gde smo i pričali sa njom, u kojoj je svašta videla i doživela.

– Dosta noći sam u spavaćoj sobi propatila i proplakala, razmišljajući o svojoj porodici. Bilo je tu zanimljivih momenata, viđala sam razne parove oko sebe poput Jovane i Stefana, moj bivši dečko i bivša devojka (aludirajući na Cara i Sanju), pa sadašnja devojka (Car i Mina) i još dosta njih.

Aleksandra Nikolić

Aleksandra Nikolić
Foto: Srbija Danas

Da li ih je bilo blam da imaju s*ks pred vama?

– Generalno ne. Ovde se čovek opusti i zaboravi za kamere i prosto ga ponesu emocije. Ja sam negde izdržala i trudila se da ne dopustim to sebi, jer sam tako obećala svojima.

Kako si izdržala bez s*ksa devet meseci? Je l’ bilo nekog šteka?

– Izvinjavam se, 10 meseci – rekla je Aleksandra kroz smeh i nastavila. Nije bilo nikakvog šteka. Čula sam da je to Kristijan izjavio, ali nema šteka. Nije bilo lako, ali ja sam bila svesna gde sam i da sam žensko, jednog dana treba da rodim dete i jednog dana to moje dete treba da gleda na Jutjubu kako mu mama radi šta?

Jedini problem sa Čorbom je bila priča o Bujanovcu. Hoćeš da nam objasniš šta je tu istina?

– Onako kako sam ispričala tako je i bilo. Apsolutno ništa nisam slagala, ali kada god se svađao neko sa mnom, pričao je o Bujanovcu. Najveća greška je bila što sam pričala o svom životu, pa sam dala za pravo nekim ljudima da me provociraju i pričaju svašta.

Aleksandra Nikolić

Aleksandra Nikolić
Foto: Srbija Danas

Aleksandra je istinu o Bujanovcu, deportaciji iz Švajcarske i hapšenju, da li će preći na žene, jer je razočarana u muškarce, kao i odnosu sa Matorom, Janjušom i Majom, kao i mnogim aferama u Zadruzi i van nje, pogledajte u nastavku.