ALEKSANDRA SE NE ŠALI: Nikolićeva “prisvojila” Dalilinu kumu – Ovo su svi detalji tajnog susreta!


Iako je raskinula sa Dejanom, odnos sa Gocom održava.


Čini se da je Aleksandru Nikolić baš krenulo. Nakon što se nekoliko dana pred kraj “Zadruge” verila za Filipa Cara, u superfinalu je odnela pobedu, a potom se po izlasku iz rijalitija zbližila sa venčanom kumom svoje suparnice iz prethodne sezone, Dalile DragojevićGordanom Vasić.

Aleksandra je upoznala Gocu, a kako prenose mediji, Vasićeva joj je pripremila mnoštvo poklona za veridbu sa Carem.

Gordana se sada i oglasila, te otkrila koliko je oduševljena Aleksandrom i koliko se razlikuje od njene kume Dalile. Njih dve su se videle u Krnjači, u Aleksandrinoj kući, kako bi joj Goca predala sve poklone.

 

Gordana Vasić

Gordana Vasić
Foto: Youtube printscreen/Srbija Danas

– Bile smo sinoć zajedno, jutros je otišla u Crikvenicu. Divno smo se provele, mnogo je slatka, kao lutka! Znači, da kaže čovek, Bože dragi, koliko sam ustvari promašila, koja je Dalila i ona razlika – ističe Goca i dodaje:

– Došlo je do toga da smo Car i ja prijatelji, tako je i krenulo. Dalilu nisam ni htela na kraju da tužim, sa kime da se tužim? Nisam je tužila, digla sam ruke! Posle toga nije ni ona mene tužila, ne mogu da grešim dušu… Ja sam Cara podržavala, sve što je radio, nije mi bilo žao trunke! Aleksandra se sinoć spremala za putovanje, ne znam da li će me uzeti za kumu, ona ima svoje drugarice, nije kao Dalila da nema. Što kaže, mi se tako zovemo još od prošle godine kume, još zbog Cara, kuma Biserka – ispričala je Goca Vasić za “Republiku”.

Aleksandra Nikolić

Izvor: srbijadanas.com