“Ana Ćurčić doživela nervni slom” – otkrio u kakvom je stanju nakon OČAJA koji je šokirao region


Oglasio se i poručio.


Zvezdan Slavnić je rešiod a se osveti Ani Ćurčić, svojoj bivšoj nevenčanoj partnrtki. On se oglasio preko društveene mreže Tiktok. Slavnić je izneo nekoliko tvrdnji a psoebno je situacija postala napeta kada je u jednom trenutku odlučio da pročita prepisku koju dobija od svog prijatelja Džonija, koji mu je, navodno,  prosleđivao poruke od njegove bivše partnerke Ane Ćurčić.

Naime, Džoni je otkrio da, navodno, preko njega Ana pokušava da dođe do Zvezdana i da mu je poručila da ga pozove, a da stari broj i dalje koristi.

– Ana mi je probila mozak, odlepila je da znaš kako psuje…J**ao si joj kevu, ima nervni slom, rekla je: “Neka me zove, stari mi je broj”. Ja nju zovem? – čudio se Zvezdan, a onda nastavio da čita poruke:

– Nemoj da se pecaš pukla je, istina izlazi na videlo. Ja sam pitao da li da zovem, a on je rekao: “Radi kako misliš da je pametno, ti si moj drug.” Psuje me i preti mi, ona meni preti… Čisto da znate – poručio je Slavnić na svom TikToku.

Ovaj snimak počeo je masovno da se širi društvenim mrežama, jer je sve začudilo da ona želi da stupi u kontakt sa Slavnićem, pogotovo jer je najavila silne tužbe protiv njega.

 

Zvezdan Slavnić

Foto: TikTok Printscreen

Ana Ćurčić je odlučila da obelodani optužnicu

Bivša rijailiti takmičarka Ana Ćurčić svojevoljno je odlučila da javno obelodani detalje optužnice, i to putem društvene mreže Instagram:

– Narod nije glup. Da se objasni, a tek početak – napisala je Ana uz sliku.

– Tokom učešća u rijaliti programu od januara do juna meseca 2023. godine, okrivljeni Zvezdan Slavnić sposoban da shvati značaj svoga dela i upravlja svojim postupcima, te svestan da je njegovo zabranjeno izvršeno delo Ugrožavanje sigurnosti, krivićno delo Proganjanje – piše na krivičnoj prijavi.

Zvezdan Slavnić se skinuo sa poroka

Ana Ćurčić je više puta isticala da je Zvezdan imao problem sa kockom, a i sam mokin sin nije negirao da je potpao u kandže ovog poroka.

On se sada oglasio preko Tiktoka i saopšto radosnu vest

– Ponosan sam na sebe u zadnjih pet meseci jer nisam ušao u kladionicu i nisam seo za rulet. Meni se to dogodilo u hodu i ponosan sam što sam osetio tlo pod nogama. Znači mi moj odbos sa Sarom, mislim da i nije trebalo da se pogoršava.

 

Zvezdan Slavnić

Foto: Youtube printscreen/ Zadruga Official

Divne vesti u životu njegove ćerke Sare

Zvezdanu veliku podršku u životu pruža ćerka Sara, a dobro je poznato da je i on uz nju i da se raduje svakom njenom uspehu.

Slavnić se putem Tiktoka oglasio i potvrdio da je njegova ćerka položila za vozacku dozvolu upravljanja vozilom. Polaganje vozačkog ispita je način da se osigura da vozači imaju odgovarajuće veštine i znanje da bezbedno upravljaju vozilom, čime se štiti njihova bezbednost i bezbednost drugih na putevima. Slavnić nije krio da je ponosna na ćerku.

Izvor: srbijadanas.com