“ANA JE PLITKA ULIČARKA, steže Zvezdanu OMČU OKO VRATA!” Voditeljka rijalitija žestoko ošurila po Ćurčićevoj


“Ana je bez ljubavi, ona je mazohista, a on je bio sadista.”


Pevačica i bivša voditeljka rijaliti programa “Parovi” Vesna Vukelić Vendi uključila se u jednu emisiju kako bi prokomentarisala aktuelna dešavanja iz “Zadruge”.

Posebno je izrazila negativno mišljenje prema Ani Ćurčić. 

Vesna Vukelić Vendi

Foto: Srbija Danas

– Ivan je počeo da ratuje sa Anom i odlučio se da podržava Anđelu i Zvezdana. Je l’ to rijaliti igra ili je shvatio da se vole? – upitao je Panda.

– Ivan je analitičar. On je video da je Ana kao i druge koje su na čiviliku, ona je tako želela i sad su otvorene karte i možemo da kažemo da Zvezdan ne može da se okviri. Ona je kupovala Zvezdana, nema ljubavi u sebi i ne zna da voli. To možemo da vidimo kad se ona sjedini s vranama u rijalitiju. Ona nije napala nijednu ženu osim Anđele, a Anđela je različita od nje jer ne spada u kategoriju uličarki. Ona nije uličarka, druga je priča, ali nije uličarka. Ana je sofiticiranija uličarka od nekih koje su aktuelne sa Carem. Ana je bez ljubavi, ona je mazohista, a on je bio sadista. On je čovek koji voli da drži sve pod šapom, nema širinu i obrazovanje, pa živeti sa takvim čovekom sve godine to govori koliko je ona iznutra plitka – započela je Vendi.

Zvezdan Slavnić, Anđela Đuričić, Ana Ćurčić

Foto: Youtube Printscreen/Zadruga Official

Ona pokazuje nepoštovanje prema Zvezdanu i svakim danom sve više steže mu omču oko vrata sa novim iznudama iz njegove prošlosti i šta je on sve to radio. Njen ulazak svedoči da ništa nije radio, nego je problem što je on bio parazit, a ona je radila tri posla. Pošto je shvatila da neće da menja kurs kretanja imputira mu preko sebe i jataka u spoljnom svetu da se oko njega steže omča oko vrata iznoseći kvalifikacije koje su sumnjive, pa i da je tačno poništeno je njenim jurcanjem po sobama i da se vreme s njim provodi. Ivan jako dobro raspoznaje hodajuće kontejnere, a to su ove koje Car drži u svom toru i to je njegova najveća prednost, za razliku od Cara koji je dobar mislioc, ali se uvek vraća u svoju bljuvotinu. Ivan ima širu lepezu događaja, a ovaj je ušao u jednosmernu ulicu – nastavila je pevačica.

Detaljnije u videu ispod teksta.

Izvor: srbijadanas.com