“ANA JE UPROPASTILA BULIĆA” Šok uključenje u “Narod pita” bivšeg muža zadrugarke


Usred programa uživo umešao se on!


Darko Tanasijević sinoć je u emisiji “Zadruga – Narod pita” ljubazno je dao reč gledaocu koji je imao opravdani i kritički stav prema Ani Ćurčić i Draganu Aci Buliću.

– Ovde vojni pilot pukovnik Almir Asanović. Ne znam šta se dešava sa Anom, ono je strašno bilo u prošloj emisiji. Ma kakvi da se odljubim, ja sam još luđi za njom. Aca Bulić može samo da bude prošlost i ja sam nekada imao ljubav, kao kada bih sad rekao za Samantu Foks… Ja još malo idem za Rusiju i snimam film, a dok se to ne desi, ona će već da padne na moje pilotske grudi. Kaži mi šta je suficit i deficit i šta je – rekao je gledalac bivši muž Divne DNK.

– Kada kažemo da je država u suficitu, onda se izvozi više proizvoda nego što se uvozi i obrnuto – rekao je Neca.

– Tako je, vidiš kako znaš. Sada mi nije jasno što ne možeš da sastaviš šta je dobro, a šta loše. Ako pričamo o mojoj Ani, mi moramo da znamo gde se ona nalazi i šta se sa njom desilo u međuvremenu. Žana, koja to prva ljubav?! Prva ljubav posle sto godina, odnosi se na Anu i na ovog Bulića, pare se već potrošile i priča se kako je Ana upropastila Bulića – rekao je gledalac.

Ako ga je Ana upropastila onda nije bio Aca, nego maca – rekla je Žana.

 

Sofija Una Manić, Žana Đorđević, Nenad Neca Lazić

Sofija Una Manić, Žana Đorđević, Nenad Neca Lazić
Foto: Youtube printscreen/Zadruga official

Detaljnije pogledajte na snimku ispod:

Izvor: srbijadanas.com