ANA SLAVNIĆ TRAŽI SPAS U MANASTIRU! Zvezdanova partnerka OČAJNA – otkrila o tajnom razgovoru sa njim: “Imamo DOGOVOR!”


“Išla sam u Tumane i otkad sam bila tamo, sve je ovo počelo da se dešava”


Ana, supruga Zvezdana Slavnića, otvorila je dušu za “HYPE TV” nakon što joj je njen nevenčani suprug učesnik “Zadruge” otvoreno stavio do znanja pred milionskom publikom da ga napolju više ne čeka jer je sada sa Anđelom. I ne samo rekao nego i “delom” pokazao šta oseća prema Anđeli.

U razgovoru sa Memom Haljevcem, voditeljem emisije na Hype TV “Mlin sa Memom”, Ana je bila otvorena i iskrena, rekla je da je teško reagovala i da je mnogo propatila.

Ana je izjavila ne da samo nije očekivala sve ovo što se dogodilo između njenog partnera Zvezdana Slavnića i Anđele Đuričić, već ga je u svemu oko “Zadruge” veoma podržavala, te da ju je izdao kao prijatelja.

– Bila sam mu vetar u leđa, kao što sam i u uvek bila, 30 godina. Pošto se mi družimo od prvog srednje. Bili smo drugari u školskoj klupi. Bila sam mu najbolji prijatelj. A 15 godina, sad već 16 smo u vezi. Bezuslovno sam mu verovala, ušao je tamo da zaradi na legalan način. Mi imamo naš dogovor – počela je Ana svoju potresnu ispovest.

Ana Slavnić

Ana je rekla da je bezuslovno verovala Zvezdanu i da nije nikada mogla pomisliti da će je zameniti sa nekom drugom. A na Memino pitanje da li bi ušla u “Zadrugu”, pošto joj nude enormne pare, odgovorila je izričito:

– Ja tamo ući nećuZnam da bi svi voleli susret, ali za sada nikako ne. Mislim da on taj susret ne bi podneo. Da se razumemo, a šta bih mu rekla, nek ostane tajna. Njoj ne bih ništa rekla, ne bih joj se obratila. Bilo mi je jako teško da gledam. Prvo sam bila u stanju šoka. Sad pišem poeziju o tome. Pravi muškarac sebe ne bi dozvolio da javno ponizi partnerku. Trebalo je da suzbije to, da izađe iz poštovanja prema meni i dođe i kaže mi. Ne mogu ja na silu da ga držim. Mnogo mi je teže palo što me je izdao kao prijatelja. On naglašava da smo bili prijatelji, ali ne, mi smo bili najveća ljubav na svetu.

– Išla sam u Tumane i otkad sam bila tamo, sve je ovo počelo da se dešava. Neki božiji put je otvoren za mene bolji, možda sam bila slepa sve ove godine – rekla je Ana kroz suze.

Zvezdan Slavnić

Podsećamo da su Zvezdan Slavnić i Anđela Đuričić u “Zadruzi” prvo na “Rajskom ostrvu” pokazali emocije, grlili se i ljubili, razgovarali o škakljivim temama, a kasnije je pala i ozbiljna “akcija”.

Kada se povelo pitanje čiji ulazak u “Zadrugu” bi ih uzburkao Zvezdan je rekao da to može samo ANA, njegova sad već bivša nevenčana supruga.

-Samo može Ana… Ja bih voleo da se ne desi, naravno da bi bilo tu mač, ali bih otišao – rekao je Zvezdan.

 

 

Izvor: srbijadanas.com