ANABELA BESNA! Traži DISKVALIFIKACIJU ćerke Lune! Mi smo RASTURAČICE brakova! Izbacite je! (FOTO)


Potpuno odlepila.


Anabela Atijas je očigledno pod velikim pritiskom zbog velike popularnosti ćerke Lune Đogani u rijalitiju “Zadruga”. Ona je napisala gnevno pismo koje je podelila na društvenim mrežama.

Nju je razbesnelo to što ju je jedna novinarka pitala da li je istina da je Luna menjala boju očiju. Izgleda da je to bila kap koja je prelila čašu, pa se setila svega što su ikada mediji pisali o njoj i njenoj ćerki.

Luna Đogani

– Vrhunac ljudske gluposti. Ono kad pomisliš da posle osporenog imena, prezimena, fizičkog izgleda, mentalnog stanja, telefona, više nema šta da ospore, pojavi se ovo. Voli vas vaša Razija, glavna rasturačica zajedno sa svojom ćerkom rasturačicom (nismo mi krive što smo fatalne, pa nas svi hoće), dakle vaša Raza Bukva Đogaj Atijas (izvinjavam se na ovom poslednjem), njemu još niste našli manu. Ljubi majka Raza svoje oko plavo operisano… Luna Đogaj najnepopularnija ćerka, rasturačica najnepopularnije rasturačice majke (koja se 69. puta udavala). Izbacite je napolje, operisala je boju oka i prekršila pravilo Zadruge. Sram vas bilo produkcijo, što je ne diskvalifikujete zbog toga… Živeli vi meni – napisala je, vrlo ironično, Anabela na Instagramu.

Vrhunac ljudske gluposti…. Ono kad pomislis da posle osporenog, imena, prezimena, fizickog izgleda, mentalnog stanja, telefonaaaaa, alooo ??????????… Vise nema sta da ospore, pojavi se ovo????????? Voli vas vasa Razija glavna rasturacica zajedno sa svojom cerkom rasturacicom ( nismo mi krive sto smo fatalne, pa nas svi hoce?)…Dakle vasa Raza Bukva Djogaj Atijas…. (izvinjavam se na ovom poslednjem) njemu jos niste nasli manu?…. Ljubi majka Raza svoje oko? PLAVO OPERISANO…LUNA DJOGAJ NAJNEPOPULARNIJA CERKA RASTURACICA NAJNEPOPULARNIJE RASTURACICE MAJKE (koja se btw. 69 puta udavala)… IZBACITE JE NAPOLJE OPERISALA JE BOJU OKA I PREKRSILA PRAVILO ZADRUGE, SRAM VAS BILO PRODUKCIJO STO JE NE DISKVALIFIKUJETE ZBOG TOGA????????…ZIVELI VI MENI?? #bogvampomogao

A post shared by Anabela Atijas (@anabelci) on