Anabela BLOKIRANA na svim mrežama! A od Gagija su se prvo OGRAĐIVALI! Luna priznala: “ISTINA je!”


Zbrka…


Ermina Pašovič i Anabela Atijas pričali su u spavaćoj sobi o Nataliji i Saniju Trik FX. Tom prilikom Ermina je želela od Anabele da čuje da li je tačno, kao što je načula, da je Anabela u lošim odnosima sa Sanijem i Natalijom Trik FX koji su se tokom “Zadruge” predstavljali kao veliki prijatelji njenog bivšeg supruga Gagija Đoganija.

Ermina je ostala u šoku kada je od Anabele čula da je blokirana od strane ovog poznatog para, a u sve su umešale i Lunu Đogani koja je potvrdila reči svoje majke.

– Od koga si to saznala? – pitala je Anabela, Erminu.

– Ne znam… Neko mi je to rekao i svaki put hoću da saznam, da te pitam, i nikako… Sad sam se setila – govorila je Ermina.

– Ona se našla da komentariše… Dežurni komentator. A znaš kako je to na ružan način. Ispala je najgora. Luna, pita me za Nataliju – govorila je Anabela.

– Da, istina je. Blok, bloka Vocap, Fejsbuk… A meni se javila kada sam izašla (Iz Zadruge 2), kada sam ušla ovde javila mi se i kao: “Jesi ti nešto ljuta?”, a prvo se ona ograđovala kada su njega (Gagija) napadali, posle kada je videla neke stvari, onda joj je odgovaralo. Oni su se prvi ograđivali od njega da se ne druže – rekla je Luna.

– A kad si ti nju zadnji put videla? A niste vi nešto bliske napolju… Družili su se dok se nije oženio, posle je ona došla i to što su pištali to je sve zbog fanova – nastavila je Anabela da priča Luni.

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.