ANABELA ODLAZI, NAPUŠTA SVE – Povlačim se potpuno ZAUVEK! Ne želi više da bude JAVNA LIČNOST!


Ne želi više ni sa kim da deli ono što je boli.


Anabela je nedavno poručula da joj je muka od svega i da želi da živi kao prosečan čovek i da svoju intimu zadrži u svoja četiri zida.

– Po pitanju javnog života ne želim da pričam, povlačim se potpuno i to zauvek. Ne moram da dajem izjave, ne želim da budem javna ličnost. Ne prija mi. Nikada nisam želela da živim ovakav život kakav sada živim i hoću to da zaustavim. Ne želim više ni sa kim da podelim ono što me boli. Ne želim da budem deo skalamerije, nazovite to kako želite. Šalabajzerska rabota, neću više da budem javna ličnost, povlačim se skroz – u dahu je rekla Anabela, koja je očigledno vidno povređena zbog svega što joj se dešava od kada joj je ćerka ušla u “Zadrugu”.

Anabela-Atijas

Na pitanje šta ju je nateralo da se odluči na ovakav potez, kao i da li su tom uzrok problemi na privatnom ili poslovnom polju, ona je odogovorila:

– Imam potpuno pravo da ne pričam o poslovnom ni privatnom životu. Kao živo biće imam to pravo da zadržim sve za sebe. Predomislila sam se, ne želim više. Niko nije u mojoj koži i moje je pravo da odustanem. Nigde niste mogli da pročitate moju izjavu povodom parkinga, kao što nigde niste videli – rekla je Atijasova, ne želeći da detaljnije priča o napadu zbog parking mesta koji je doživela.

– Po pitanju parkinga nikada nisam želela da dajem izjavu. Ispalo je kako je ispalo, i eto. Neću da dajem izjave – rekla je pevačica.

Anabela-Atijas

Anabela je dodala da je Luna njen najveći ponos:

– Moja Luna je punoletna, ima 22 godine i sama odogovara za sebe. ne moram da komentarišem sada svaki njen pokret – kratko je rekla Anabela.

Anabela je na javnu scenu stupila pre 25 godina, kao deo grupe “Fanki Dži”. Ona i njen tadašnji suprug Gagi Đogani su godinama bili omiljena grupa u Srbiji. Nakon razvoda Anabela je započela solo karijeru koja će se sada, zarad mira, odreći.