ANABELA STALA U ODBRANU MARKA: Osudila Lunu zbog OVOGA! Ostala u ČUDU!


Neočekivano.


Posle deset meseci turbulentnih dešavanja na imanju u Šimanovcima, došlo je vreme da se spusti zavesa na drugu sezonu rijalitija “Zadruga 2”. Sve je počelo 6. septembra kada je vlasnik “Pinka” Željko Mitrović stigao na gondoli sa pobednicom “Zadruge 1” Kristinom Kijom Kockar, a završava se večerašnjim finalom i proglašenjem šampiona “Zadruge 2”.

Prenos iz studija je prekinut jer je došlo do sukoba između Stanije Dobrojević i Lune Đogani. Luna joj je zamerila što je Stanija upitala Marka Miljkovića da joj ponese stvari sa džakovima.

Pljuštale su teške uvrede, a onda je Luna rekla kako joj je Anabela otkrila nešto i da samo njoj veruje. Potom joj je Stanija rekla da je Luna kriva za taj raskid i da ju je Marko ostavio jer je ona promenila ponašanje nakon kontaka sa majkom.

Anabela Atijas

Kada je Dušica Jakovljević upitala Anabelu o kakim se informacijama radi, ona je ostala u čudu i rekla joj kako ništa nije prenela Luni. Zatim je rekla kako je Marko džentlmenski postupio što se nije mešao u ovu svađu. Takođe, dodala je da je Luna umorna od svega i da je pod velikim pritiskom i da je zato došlo do sukoba.

Međtim, svi u studiju su se složili da do ovoga nije treba do dodje u finalnoj večeri.

Luna Đogani, Anabela Atijas

Foto: Printscreen/Tv Pink

Pogledajte galeriju sa najzanimljivijim scenama iz rijaliti programa “Zadruga 2”