ANĐELA PRESUŠILA OD SUZA: Videla da Mateja ljubi Minu – PROVRIŠTALA – “Boli me!”


Ne može da ga zaboravi.


Sinoć je zadrugarima pušten i snimak na kojem se vidi bliskost i muvanje između Mateje Matijevića i Mine Vrbaški, a tom prilikom se slošilo Anđeli Đuričić.

– Nismo u vezi, samo se družimo, samo se ovo sada desilo. Super mi je da se družim i to je to – rekla je Mina.

Anđela Đuričić

Anđela Đuričić
Foto: Youtube printscreen/Zadruga official

– Lep je klip i zanimljiv. Ja sam rekao i danas rekoa da nisam za vezu. Meni je ovaj klip kul, ali bih izuzeo to što se desilo. Ja volim da provodim vreme sa njom. Meni je Mina i lepa i atraktirna i privlačna – rekao je Mateja.

– Nemam komentar. Nije mi teško, ravnodušna sam i to je to. Vidim energiju koju nikada nisam vdiela između nas dvoje. Teško mi je i uvek će biti kada budem videla . Bolje da je ovako, nego da sam u laži živela. Videla sam ko je on svaki put kada je bio bez mene. On želi da nastavi avanture, ja nisam navikla da živim tako. Ja već dve godine nisam imala momka. Ja kad se zaljubim, onda uđem u vezu. Oni mogu da rade šta žele, meni će biti lakše – rekla je Anđela.

– Neko sada ne razume koliko je ona povređena… Kako se hladno njoj obraćaš, previše si grub. I ja sam se tako osećala kada je Ana bila sa Mensurom, zato je razumem. Ovde se podržava kur*aluk, a ne duga veza – rekla je Milica.

Izvor: srbijadanas.com