Anđela Šparavalo DOHVATILA NOŽ – Doživela pomračenje, pa napravila lom zbog Bojane: Kamera zabeležila UZNEMIRUJUĆI PRIZOR, sve se TRESE

 


Učesnica “Elite” je odlučila da se otarasi svih uspomena koje je podsecaju na bivšu devojku.


Učesnica “Elite” Anđela Šparavalo donela je odluku da stavi tačku na svoj odnos sa cimerkom Bojanom Pavlovićem nakon sukoba koji je eskralirao sinoć.

Anđela je danas odlučila da simbolično završi taj period svog života, te je odlučila da se otarasi svih uspomena koje je čuvala sa Bojanom.

Naime, ona je besno dohvatila nož i krenula sa ogledala da lomi sve predmete koji su ih podsećali na zajedničke trenutke, a zatim je krenula da skida slike sa zidova.

Kako se može videti na kadrovima koje je zabaležila kamera u spavaćoj sobi, Šparavalo je bila vidno uznemirena, a pojedini gledaoci su bili mišljenja da je mlada učesnica doživela pomračenje uma.

“Ljudi, vidite njen pogled, kao psihopata”, “Ova Anđela stvarno nije dobro”, “Uništila se devojka skroz, gledam kako se ponaša i ne mogu verujem”, “Da li je za kadar ili ne, ovo je užasno”, samo su neki od komentara koji su ovanuli na društvenim mrežama.

Detaljnije pogledajte u nastavku.