Anđela Veštica se JAVNO IZVINILA Tari Simov, pa PROGOVORILA o BRUTALNIM BATINAMA zbog kojih su se SUDILE! (FOTO)


Posle četiri godine prvi put javno oči u oči!


Ognjen Amidžić je večeras u svojoj emisiji ugostio rijaliti zvezde Taru Simov i Anđelu Vešticu, koje su do pre nekoliko dana imale ozbiljan sukob, a Simova je Anđelu tužila zbog brutalnih batina koje je dobila.

Odmah na početku emisije, Tara i Anđela su iznele karte na sto i otkrile sve o svom pomirenju.

Tara Simov i Anđela Veštica

Tara Simov i Anđela Veštica
Foto: Youtube Printscreen/Pink TV

– Nakon 4 godine. Poslednji put nismo sedele… Došli smo večeras, to jest, vreme je bilo da se sukob reši. Naravno da ću da joj se izvinim, naravno da sam pogrešila, postoje stvari koje su dovele do tog postupka. I ja sam nju volela, povredila me je, pa sam rešila da joj uzvratim na loš način, ali vreme je da se stavi tačka na to – priča Anđela.

– Imale smo poduži razgovor. Ta pravda koju sam tražila ove godine, nije na mojoj strani što se tiče suda. Bilo je vreme da se stavi tačka na to. Ona nije imala obavezu da mi se javi, ali ona je imala želju i eto videle smo se, popričale – dodaje Tara.

Tara Simov i Anđela Veštica

Tara Simov i Anđela Veštica
Foto: Youtube Printscreen/Pink TV

– Sudski postupak je okončan, i meni niko ne može ništa. Shvatila je da mi je žao, bitan mi je odnos sa njom i da ona nema traumu od mene jer mi je stvarno žao. Ja sam nju i ranije kontaktirala, ali ona je mislila da nisam iskrena – dodaje Anđela.

– Družile smo se i onda je Tara rekla nešto što me je povredilo i tu ej nastao haos – priča Veštica.

– Nisam joj verovala da joj je žao jer je napisala ”Reci joj da mi je kao žao…”. Popričale smo pola sata, ručale jedno dobrih 4 sata. Došli smo do toga da nam je odnos okej. Drago mi je da sam se u svojoj podsvesti rešila te mržnje, žao mi je zbog situacije koja se desila – zaključila je Simova.

Tara Simov

Izvor: srbijadanas.com