Anđeline BAHANALIJE! Bivši dečko otkrio: “Tražila je da je ŠAMARAM tokom intimnih odnosa” Šok!


Prema njegovim rečima, ovo je njeno pravo lice!


Anđela Đuričić ne prestaje da puni novinske stupce, otkako je uplovila u vezu sa oženjenim Zvezdanom Slavnićem. Snimci njihovih intimnih odnosa, svađa, pa čak i fizičkih obračuna šokirali su domaću javnost, ali i preplavili društvene mreže.

Od smerne i fine devojke, kakvom se predstavljala u prethodnoj sezoni ovog rijalitija, Đuričićeva je dobila i nadimak “ljubavnica”. Svoje postupke je pravdala emocijama, te isticala da je sa Zvezdanom sve iskreno, čisto i da ne žali zbog svojih postupaka.

Međutim, sada se na Instagramu oglasio i momak koji tvrdi da je njen bivši dečko, iznevši detalje njihovog navodnog odnosa.

– Pozdrav, video sam da vas dosta ljudi prati, a nisam se nikada oglašavao jer ne želim da se za mene zna. Molim te da niko ne zna za mene. Ja sam bivši momak Anđele ĐuričićSramota me je što sam bio sa takvom đevojkom. Bila je normalna dok smo bili zajedno, a sad je ne prepoznajem. Čujem da me spominje često i želim da se oglasim. Pošto je već ukaljala svoj obraz, moram da kažem je imala slične momente u vezi, kao što ima u Zadruzi. Istina je da ima foot fetish i to se meni iskreno nije dopalo. Tražila je da je šamaram tokom vođenja ljubavi, što je meni bilo ne mogu reći ni odvratno, stvarno bolesno. Naravno da je nikada nisam udario. I ono što želim da kažem, a što sam kasno shvatio da je ovo prava Anđela u Zadruzi. Zato naša veza nije opstala – napisao je on jednoj fan stranici na Instagramu.

Anđela Đuričić

Izvor: srbijadanas.com